u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Info
KONZULTACIJE KOD PROF.BLAŽIČEVIĆ (TZK I.)
Konzultacije iz kolegija Tjelesna i zdravstvena I., kod prof. Blažičević održati će se u četvrtak ,26.11.2015. u terminu od 09:00-11:00 sati.
Marija Blažičević, prof. cin., pred.
Pričekajte trenutak Šaljem poruku
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.