u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Info
KONZULTACIJE IZ KOLEGIJA TZK II.;
S obzirom na neradni ponedjeljak, konzultacije iz kolegija TZK II. će se ovaj tjedan održati u PETAK, 5.5.2017. god. od 08:30-10:30 sati u uredu prof. Blažičević.
Marija Blažičević, prof. cin. ,pred.
Pričekajte trenutak Šaljem poruku
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.