u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Info
ODGODA KONZULTACIJA IZ TZK:
Zbog obveze profesorice, termin konzultacija iz TZK se prebacuje sa četvrtka 15.01.2015. (12:00-14:00 sati) na petak, 16.01.2015. od 10:00-12:00 sati.
Marija Blažičević, prof. kin.
Pričekajte trenutak Šaljem poruku
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.