u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Info
dr.sc. Antun Jozinović
Termin konzultacija je za vrijeme ispitnih rokova
Ana Mrgan, dipl.ing.
Srijeda
12:00 - 13:00 sati
Četvrtak
10:45 - 11:30 sati
Prof.dr.sc. Borislav Miličević
Bojan Radišić, mag.educ.math.et inf.
Ponedeljak
10:00 - 11:00 sati
Utorak
17:00 - 18:00 sati
dr.sc. Dinko Zima
09:00 - 11:00 sati
Helena Marčetić, dipl.ing.
09:00 - 10:00 sati
Petak
11:00 - 12:00 sati
Ivan Soldo, doc.dr.sc.
Jasminka Hajpek, prof.
dr.sc. Josip Mesić
08:00 - 09:00 sati
dr.sc. Kristian Đokić
11:30 - 13:30 sati
Lorena Đurčević, mag.educ.philol.angl
dr.sc. Mate Bilić
Marija Karadža, mag. cin., v. pred.
09:30 - 11:30 sati
Maja Ergović Ravančić, doc.dr.sc.
08:30 - 10:30 sati
dr.sc. Mario Hak
Marko Šostar, Doc.dr.sc.
08:00 - 10:00 sati
Martina Štimac, mag.educ.biol. et chem.
Pavle Bucić
Robert Idlbek, doc.dr.sc.
Robert Kneis, bacc.admin.publ.
dr.sc. Stela Jokić
Svjetlana Škrabal, doc.dr.sc.
12:00 - 14:00 sati
mr.sc. Stanko Zrinščak
Tomislav Soldo, dipl.ing.
Valentina Obradović, doc.dr.sc.
Vesna Vulić, prof.
16:00 - 17:00 sati
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.