u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Kolegiji
Vrsta dokumenta: MS Word(docx)
Veličina: 1579 kb
Datum objave: 10.6.2020.
Veličina: 17 kb
Datum objave: 4.6.2020.
Veličina: 15 kb
Datum objave: 28.5.2020.
Veličina: 16 kb
Datum objave: 21.5.2020.
Veličina: 18 kb
Datum objave: 14.5.2020.
Datum objave: 7.5.2020.
Datum objave: 30.4.2020.
Veličina: 1008 kb
Datum objave: 23.4.2020.
Datum objave: 17.4.2020.
Datum objave: 16.4.2020.
Datum objave: 9.4.2020.
Veličina: 14 kb
Datum objave: 17.3.2020.
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.