Petak , 23.2.2018. | 11:41
Niste prijavljeni u sustav !
Vup.hr 

Prehrambena tehnologija

 

Kolegiji

 

2. godina

Kolegiji
Vup.hr : Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

ECTS bodovi:6 Nastavno opterećenje: 2+2

 
Nastavnik: dr.sc. Maja Ergović Ravančić
Vup.hr : Osnove proizvodnog projektiranja

Osnove proizvodnog projektiranja

ECTS bodovi: 6 Nastavno opterećenje: 2+2

 
Nastavnik: Helena Marčetić dipl.ing.
Vup.hr : Tehnologija vode i obrada otpadnih voda

Tehnologija vode i obrada otpadnih voda

ECTS bodovi: 7 Nastavno opterećenje: 2+2

 
Nastavnik: Ana Mrgan dipl.ing.
Vup.hr : Organizacija i upravljanje

Organizacija i upravljanje

ECTS bodovi:4 Nastavno opterećenje: 2+0

Temeljni cilj kolegija je osposobljavanje studenata za razumijevanje osnovnih pojmova organizacije i upravljanja, osnivanja gospodarske organizacije, poslovanja obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, poduzeća. Cilj je osposobiti studente za mogućnost realizacije obrta, OPG-a i poduzeća, te upravljanja istim.
Nastavnik: dr.sc. Mario Hak
Vup.hr : Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća

Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća

ECTS bodovi: 7 Nastavno opterećenje: 3+3

U okviru predmeta studenti dobivaju spoznaje o najvažnijim načinima prerade...
Nastavnik: dr.sc. Valentina Obradović
Vup.hr : Tehnologija jakih alkoholnih pića

Tehnologija jakih alkoholnih pića

ECTS bodovi: 7 Nastavno opterećenje: 3+3

 
Nastavnik: mr.sc. Stanko Zrinščak
Suradnici: Tomislav Soldo dipl.ing.
Vup.hr : Nadzor kakvoće i sigurnost hrane

Nadzor kakvoće i sigurnost hrane

ECTS bodovi:7 Nastavno opterećenje: 3+2

 
Nastavnik: dr.sc. Svjetlana Škrabal
Vup.hr : Higijena i sanitacija

Higijena i sanitacija

ECTS bodovi: 5 Nastavno opterećenje: 2+1

 
Nastavnik: Helena Marčetić dipl.ing.
Vup.hr : Zakonski propisi na području proizvodnje hrane

Zakonski propisi na području proizvodnje hrane

ECTS bodovi: 5 Nastavno opterećenje: 2+1

 
Nastavnik: Dragana Bjelić dipl.iur.
Vup.hr : Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

ECTS bodovi: 7 Nastavno opterećenje: 3+3

 
Nastavnik: dr.sc. Svjetlana Škrabal
Vup.hr : Tehnologija vina

Tehnologija vina

ECTS bodovi: 7 Nastavno opterećenje: 3+3

 
Nastavnik: mr.sc. Stanko Zrinščak
Vup.hr : Biokemija

Biokemija

ECTS bodovi:6 Nastavno opterećenje: 2+2

 
Nastavnik: dr.sc. Svjetlana Škrabal