Subota , 7.12.2019. | 13:52
Niste prijavljeni u sustav !
Vup.hr 

Prehrambena tehnologija

 

Kolegiji

 

2. godina

 

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

radionica

Dana 10.6.2019. u 10,30 h u dv. br. 7. održati će se radionica na temu Ekstrudirani snack proizvodi obogaćeni s nusproizvodima prehrambene industrije. Radionicu će održati doc.dr.sc. Antun Jozinović.

Novi revidirani DIP (2019/2020)


Novi revidirani DIP (2019/2020)(190524114847497.pdf)

Vrsta dokumenta: Adobe Pdf(pdf)

Veličina: 1099 kb

Datum objave: 24.5.2019.

IZVEDBENI PLAN


IZVEDBENI PLAN(18101510653131.pdf)

Vrsta dokumenta: Adobe Pdf(pdf)

Veličina: 489 kb

Datum objave: 15.10.2018.

Ispit pred povjerenstvom Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Obaviještavaju se studenti:
JMBG 0253040209 i JMBG 0253040235 da će se ispit pred povjerenstvom
iz kolegija Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda održati 6.7.2018. u 9,30 h u dv. br. 7.
<