u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Kolegiji
3. godina
Vrsta dokumenta: Adobe Pdf(pdf)
Veličina: 5 kb
Datum objave: 26.1.2021.
Veličina: 8 kb
Datum objave: 12.1.2021.
Datum objave: 8.12.2020.
Veličina: 9 kb
Datum objave: 10.11.2020.
Vrsta dokumenta: MS Excel(xls)
Veličina: 32 kb
Datum objave: 26.11.2019.
Datum objave: 29.10.2019.
Veličina: 31 kb
Datum objave: 28.6.2019.
Veličina: 30 kb
Datum objave: 22.3.2019.
Datum objave: 22.2.2019.
Datum objave: 29.1.2019.
Datum objave: 15.1.2019.
Vrsta dokumenta: MS Word(docx)
Veličina: 11 kb
Datum objave: 14.12.2018.
Datum objave: 11.12.2018.
Datum objave: 6.11.2018.
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.