Petak , 23.2.2018. | 11:36
Niste prijavljeni u sustav !
Vup.hr 

SURADNJA I CJELOŽIVOTNO UČENJE

 

Gospodarska Suradnja

 

Organiziranje znanstvenih i stručnih skupova

Objavljeno: 14.11.2013. u 10:04
Prikaza: 3313
Autor: Administrator
|

ZNANSTVENO-STRUČNI SKUP „BUČA U PREHRANI“

Organiziranje znanstvenih i stručnih skupova : ZNANSTVENO-STRUČNI SKUP „BUČA U PREHRANI“

Znanstveno-stručni skup „Buča u prehrani" održan je 04. listopada 2013. godine na Veleučilištu u Požegi s ciljem da se sa znanstvenog gledišta širu javnost upozna s bučom kao visokokvalitetnom namirnicom bogatom vitaminima, mineralima i esencijalnim masnim kiselinama.


Organizator skupa je Veleučilište u Požegi, a sudionici skupa su Udruga proizvođača bučinog ulja Hrvatske, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu, Medicinski fakultet u Rijeci, Obrtnička škola Požega te Osnovna škola Dragutina Lermana iz Brestovca.

Predavači na navedenom skupu vrhunski su stručnjaci s područja prehrambene tehnologije i medicine koji svojim znanstvenim radovima proučavaju funkcionalna i nutritivna svojstva buče i proizvoda od buče, kao i mogućnosti krivotvorenja takvih proizvoda.

 :  : SlikaSlika
 :  : Slika 1Slika 1
 :  : Slika 2Slika 2
 :  : Slika 3Slika 3
 :  : Slika 4Slika 4
 :  : Slika 5Slika 5
 :  : Slika 6Slika 6
 :  : Slika 7Slika 7
 :  : Slika 8Slika 8
 :  : Slika 9Slika 9
 :  : Slika 10Slika 10
 :  : Slika 11Slika 11
 :  : Slika 12Slika 12
 :  : Slika 13Slika 13
 :  : Slika 14Slika 14
 :  : Slika 15Slika 15
 :  : Slika 16Slika 16
 :  : Slika 17Slika 17
 :  : Slika 18Slika 18