Ponedjeljak , 6.4.2020. | 08:02
Niste prijavljeni u sustav !
Vup.hr 

Vinogradarstvo-Vinarstvo-Voćarstvo

 

Info

 

Oglasna ploča

Objavljeno: 2.4.2020. u 11:13
Prikaza: 39
Autor: dr.sc. Brankica Svitlica
|

ONLINE NASTAVA - Fitopatologija 02.04.2020.

ONLINE nastava - Fitopatologija 02.04.2020.

Poštovani studenti/ice
Materijali za današnja predavanja te upute za zadaću (Vježba 3.), objavljeni su na web stranici - kolegij - FITOPATLOGIJA.
Molim Vas da zadaću (Vježba 3.), dostavite na mail bsvitlica@vup.hr do idućeg četvrtaka. 
Studenti koji nisu dostavili prethodne zadaće , mogu to učiniti do sutra 03.04.2020. uz napomenu da se Zadaće dostavljaju redovito.

Za sve upite sam na raspolaganju putem maila.
Lijepi pozdrav i čuvajte se.

dr.sc. Brankica Svitlica, prof.v,š u trajnom zvanju
Objavljeno: 25.3.2020. u 21:48
Prikaza: 83
Autor: Marija Blažičević, prof.cin.,pred.
|

Nova obavijest o provedbi online komunikacije i nastave iz kolegija TZK.2

NOVA OBAVIJEST O PROVEDBI ONLINE VJEŽBI IZ KOLEGIJA TZK.2 (Redoviti studenti 1.god.);

·       Obavještavaju se svi redoviti studenti 1.god.preddiplomskih stručnih studija na Društvenom i Poljoprivrednom odjelu, da obzirom na odgodu nastave zbog situacije s COVID-19 virusom i preporuku o održavanju nastave putem različitih komunikacijskih kanala, web poveznice nastavnih tema iz kolegija TZK.2 i dodatne upute (Osnove tenisa, Odbojka i različite vrste treninga-vježbe za jačanje velikih mišićnih skupina)od danas mogu preuzeti i u ZAJEDNIČKIM OUTLOOK GRUPAMA (domena @vup.hr) prema postojećem rasporedu grupa iz kolegija TZK.2 (ljetni semestar) te na web stranici Veleučilišta u Požegi pod izbornikom: Kolegiji 1.god./Tjelesna i zdravstvena kultura II./ o Kolegiju/ Skripte, kao do sada.

*Mole se redoviti studenti Računovodstva i Trgovine (grupe G1, G2 i G3), Upravnog studija (grupe G1 i G2), Prehrambene tehnologije i Vinogradarstva-Vinarstva-Voćarstva, da prema postojećem rasporedu svaki tjedan pokušaju preuzeti zadane poveznice, pregledati ih i/ili ako su u mogućnosti izvesti prikazane osnovne tehničke elemente iz tenisa i odbojke (simulaciju vježbi-bez rekvizita) sa zamjenskim rekvizitima ili pravim rekvizitima (ako ih imaju) te odrade jedan od ponuđenih vrsta treninga (vježbe za jačanje velikih mišićnih skupina), u zatvorenom prostoru svog doma.

*U terminima nastave od pon.-pet., profesorica će biti dostupna na mailu u zajedničkim grupama za sva dodatna pitanja, nejasnoće, komentare i sl.

MOLIM U ZAJEDNIČKE GRUPE UKRATKO NAPISATI/POSLATI MAILOM POVRATNU INFORMACIJU O PROVEDBI NEKE OD NAVEDENIH NASTAVNIH TEMA u tjednu nastave.  Studenti imaju mogućnost aktivnog sudjelovanja i interakcije u online nastavi TZK.2 na način da kolegama iz svoje grupe u zajedničku outlook grupu pošalju primjerene dodatne zadatke (poveznice, aplikacije i sl.) vezane za nastavne teme ili primjere treninga koje možemo zajednički preuzeti i odraditi!

*Obzirom na izvanrednu situaciju i specifičnost kolegija TZK.2, studenti se pozivaju na suradnju, ozbiljnost i razumijevanje!

 

*Studenti koji su sukladno detaljnom izvedbenom planu kolegija TZK.-oslobođeni praktičnog dijela nastave TZK.2 ili pripadaju ranjivoj skupini studenata (zbog radnih obveza nisu u mogućnosti pohađati praktičnu nastavu (u ovom slučaju online nastavu TZK.2 sa redovitim studentima) molim da se povratno jave mailom profesorici kako bi dobili detaljne upute oko izrade seminarskog rada.

*Nastavni materijali iz kolegija TZK.2 za prošli tjedan i ovaj tjedan, koji su na web stranici pravovremeno objavljeni, biti će dostupni i u zajedničkim outlook grupama, pa ih možete retroaktivno preuzeti i pogledati!

*U narednim tjednima studentima se preporučuje da svakodnevno ili barem tri-četiri dana u tjednu, kod kuće provode različite oblike tjelovježbe (vježbe razgibavanja, vježbe snage, aerobne vježbe, vježbe istezanja) koje će moći preuzeti svaki tjedan u zajedničkim grupama TZK.2, uvedu pravilnu prehranu (povećati unos vitamina) te brinu o osobnoj higijeni!

Za sva pitanja, nejasnoće i komunikaciju poslati e-mail: mblazicevic@vup ili u zajedničke grupe!

 

Marija Blažičević, mag. cin. ,pred.

 

 

Objavljeno: 22.3.2020. u 16:09
Prikaza: 113
Autor: Marija Blažičević, prof.cin.,pred.
|

Obavijest- online komunikacija i nastava iz kolegija TZK.2

OBAVIJEST STUDENTIMA O ODRŽAVANJU ONLINE KOMUNIKACIJE I NASTAVE IZ KOLEGIJA TZK.2 ;

 

   Obavještavaju se redoviti studenti 1.god.preddiplomskih stručnih studija na Društvenom i Poljoprivrednom odjelu da obzirom na daljnju odgodu nastave zbog situacije s COVID-19 virusom i preporuku o održavanju nastave putem različitih komunikacijskih kanala, nastavne teme iz kolegija TZK.2 (Tenis i Odbojka) prema detaljnom izvedbenom planu kolegija te različite vrsta treninga za jačanje svih mišićnih skupina, tijekom narednih tjedana, a sukladno postojećem rasporedu u grupama studenti 1.god. sadržaje mogu preuzeti na web stranici Veleučilišta. Sadržaji s teorijskim i praktičnim prikazima nastavnih tema i kratkim objašnjenjima različitih vrsta treninga za ovaj tjedan nalaze se pod izbornikom Kolegiji 1.god./Tjelesna i zdravstvena kultura II./ o Kolegiju/ Skripte.

* Studenti imaju mogućnost da u terminima prema postojećem rasporedu po grupama (od ponedjeljka do petka) svaki tjedan pokušaju preuzeti zadane poveznice i ako imaju mogućnost, volju i želju u ovoj specifičnoj situaciji izvesti prikazane osnovne tehničke elemente iz tenisa i odbojke (simulaciju vježbi) sa zamjenskim rekvizitom ili pravim rekvizitom (ako ih imaju) te vježbe za jačanje velikih mišićnih skupina, u zatvorenom prostoru svog doma.

*U terminima nastave prema rasporedu u narednim tjednima (od pon.-pet.) profesorica će biti dostupna na mailu (mblazicevic@vup.hr) za sva dodatna pitanja, nejasnoće, komentare i sl.

STUDENTI KOJI ŽELE MOGU UKRATKO NA MAIL NAPISATI/POSLATI  POVRATNU INFORMACIJU O PROVEDBI NEKE OD NAVEDENIH NASTAVNIH TEMA!

*U narednim tjednima specifičnih uvjeta koji se odnose na sve nas (#ostati doma#), studentima se preporučuje da svakodnevno ili barem tri-četiri dana u tjednu u zatvorenom prostoru svog doma provode različite oblike tjelovježbe (vježbe razgibavanja, vježbe snage, aerobne vježbe, vježbe istezanja) koje će moći preuzeti u izborniku Kolegij TZK.2/Skripte, uvedu pravilnu prehranu (povećati unos vitamina) te brinu o osobnoj higijeni!

Za sva pitanja, nejasnoće i komunikaciju poslati e-mail: mblazicevic@vup

 

Marija Blažičević, mag. cin. pred.

Objavljeno: 17.3.2020. u 14:26
Prikaza: 168
Autor: Mario Jakobović, dipl.inž,agr.
|

Obavijest - Stručna praksa IV

Poštovane kolegice i kolege,
Prema naputku Vlade RH i Stožera civilne zaštite RH kako bi poštovali mjere i aktivnosti za suzbijanje koronavirusa, te prema uputi Prodekanice za nastavu VUP-a,kolegijji stručne prakse na svim studijskim programima koji se izvode kod vanjskih subjekata uključujući i nastavnu bazu Veleučilišta, do daljnjeg se neće izvoditi.
Za nastavak ivođenja kolegija Stručna praksa IV, molim Vas da pratite stranicu i Merlin, preko kojega ćete biti dodatno obaviješteni.
S poštovanjem,
Mario Jakobović dipl.ing., v.pred.


Objavljeno: 17.3.2020. u 9:55
Prikaza: 149
Autor: mr.sc. Ivica Šnajder
|

Odvijanje nastave iz kolegija Ishrana bilja i Voćarstva II

Poštovani kolege, nastavni proces se dalje odvija putem alata Merlin na kojem ste već prijavljeni. Očekujem od Vas da redovito idete na Merlin, te obrađujete redoviti zadatke i budete aktivno u interakciji preko Merlina sa profesorom.

Poštovani kolege,
nastavni proces se dalje odvija putem alata Merlin na kojem ste već prijavljeni. Očekujem od Vas da redovito idete na Merlin, te obrađujete redoviti zadatke i budete aktivno u interakciji preko Merlina sa profesorom.
Vup.hr : Online nastava iz kolegija TZK.2

Online nastava iz kolegija TZK.2

Objavljeno: 17. ožujak 2020. u 0:21
Vup.hr : Poziv za prijavu na izvannastavne sportske aktivnosti

Poziv za prijavu na izvannastavne sportske aktivnosti

Objavljeno: 11. ožujak 2020. u 14:05
Vup.hr : Njemački jezik II - odgoda i nadoknada nastave

Njemački jezik II - odgoda i nadoknada nastave

Objavljeno: 26. veljača 2020. u 8:44
Vup.hr : Sistematski pregled studenata

Sistematski pregled studenata

Objavljeno: 18. veljača 2020. u 7:24
Vup.hr : Termin završnog (usmenog) ispita iz Matematike

Termin završnog (usmenog) ispita iz Matematike

Objavljeno: 11. veljača 2020. u 22:21
Vup.hr : kolokvij iz Matematike za redovite studente

kolokvij iz Matematike za redovite studente

Objavljeno: 30. siječanj 2020. u 23:27
Vup.hr : Agroklimatologija - rezultati kolokvija

Agroklimatologija - rezultati kolokvija

Objavljeno: 30. siječanj 2020. u 9:21
Vup.hr : REZULTATI KOLOKVIJA (I) IZ KOLEGIJA „ HERBOLOGIJE“

REZULTATI KOLOKVIJA (I) IZ KOLEGIJA „ HERBOLOGIJE“

Objavljeno: 24. siječanj 2020. u 9:09
Vup.hr : Mentorski sastanak za studente sa invaliditetom

Mentorski sastanak za studente sa invaliditetom

Objavljeno: 23. siječanj 2020. u 14:23
Vup.hr : Termin kolokvija iz Primjene računala - izvanredni

Termin kolokvija iz Primjene računala - izvanredni

Objavljeno: 21. siječanj 2020. u 18:09
Vup.hr : Ruralna sociologija-termini kolokvija (izvanredni studij)

Ruralna sociologija-termini kolokvija (izvanredni studij)

Objavljeno: 11. siječanj 2020. u 9:25
Vup.hr : Entomologija - rezultati kolokvija

Entomologija - rezultati kolokvija

Objavljeno: 19. prosinac 2019. u 8:52
Vup.hr : Probna vježba (geocaching)-nastava TZK.1

Probna vježba (geocaching)-nastava TZK.1

Objavljeno: 13. prosinac 2019. u 22:28
Vup.hr : Drugi kolokvij iz kolegija Entomologija

Drugi kolokvij iz kolegija Entomologija

Objavljeno: 12. prosinac 2019. u 13:34
Vup.hr : Termin kolokvija iz Matematike za redovite studente

Termin kolokvija iz Matematike za redovite studente

Objavljeno: 8. prosinac 2019. u 0:18
Vup.hr : Teorijsko predavanje iz TZK.1-Geocaching

Teorijsko predavanje iz TZK.1-Geocaching

Objavljeno: 7. prosinac 2019. u 14:06
Vup.hr : Agroklimatologija - rezultati kolokvija

Agroklimatologija - rezultati kolokvija

Objavljeno: 5. prosinac 2019. u 8:23
Vup.hr : Ažuriranje podataka na studomatu

Ažuriranje podataka na studomatu

Objavljeno: 2. prosinac 2019. u 8:27
Vup.hr : Obavijest o mentorskom sastanku za studente I god. VVV

Obavijest o mentorskom sastanku za studente I god. VVV

Objavljeno: 27. studeni 2019. u 12:58
Vup.hr : Obavijest redovitim studentima 2. godine

Obavijest redovitim studentima 2. godine

Objavljeno: 27. studeni 2019. u 8:02
Vup.hr : Termin konzultacija iz kolegija TZK.1

Termin konzultacija iz kolegija TZK.1

Objavljeno: 26. studeni 2019. u 14:40
Vup.hr : Predavanje za studente 2 godine VVV smjera

Predavanje za studente 2 godine VVV smjera

Objavljeno: 25. studeni 2019. u 12:50
Vup.hr : Agroklimatologija - kolokvij

Agroklimatologija - kolokvij

Objavljeno: 20. studeni 2019. u 8:50
Vup.hr : Mentorski sastanka za studente 3 godine vvv smjera

Mentorski sastanka za studente 3 godine vvv smjera

Objavljeno: 19. studeni 2019. u 14:26
Vup.hr : Odrada nastave iz kolegija TZK1

Odrada nastave iz kolegija TZK1

Objavljeno: 15. studeni 2019. u 15:25
Vup.hr : Entomologija - rezultati kolokvija

Entomologija - rezultati kolokvija

Objavljeno: 14. studeni 2019. u 12:47
Vup.hr : Poziv za prijavu na izvannastavne sportske aktivnosti

Poziv za prijavu na izvannastavne sportske aktivnosti

Objavljeno: 13. studeni 2019. u 14:06
Vup.hr : Mehanizacija u VVV - odgoda nastave

Mehanizacija u VVV - odgoda nastave

Objavljeno: 6. studeni 2019. u 20:27
Vup.hr : Herbologija s fitofarmacijom - odgoda nastave

Herbologija s fitofarmacijom - odgoda nastave

Objavljeno: 6. studeni 2019. u 20:20
Vup.hr : Konzultacije za izvanredne studente

Konzultacije za izvanredne studente

Objavljeno: 5. studeni 2019. u 11:31
Vup.hr : Nadoknada nastave iz kolegija Tehnologija vina II

Nadoknada nastave iz kolegija Tehnologija vina II

Objavljeno: 3. studeni 2019. u 23:19
Vup.hr : Entomologija - kolokvij

Entomologija - kolokvij

Objavljeno: 31. listopad 2019. u 8:44
Vup.hr : Entomologija - odgoda i nadoknada predavanja

Entomologija - odgoda i nadoknada predavanja

Objavljeno: 31. listopad 2019. u 8:43
Vup.hr : Odgoda nastave iz kolegija TZK1

Odgoda nastave iz kolegija TZK1

Objavljeno: 27. listopad 2019. u 10:39
Vup.hr : Mentorski sastanak za studente sa invaliditetom

Mentorski sastanak za studente sa invaliditetom

Objavljeno: 25. listopad 2019. u 8:21
Vup.hr : Ispit pred povjerenstvom kolegij Prerada voća

Ispit pred povjerenstvom kolegij Prerada voća

Objavljeno: 10. rujan 2019. u 13:15
Vup.hr : Ispiti pred povjerenstvom iz kolegija entomologija

Ispiti pred povjerenstvom iz kolegija entomologija

Objavljeno: 9. rujan 2019. u 12:14
Vup.hr : Promjena termina konzultacija -dr.sc.Dinko Zima

Promjena termina konzultacija -dr.sc.Dinko Zima

Objavljeno: 9. rujan 2019. u 10:43
Vup.hr : Usmeni ispit kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Usmeni ispit kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 9. srpanj 2019. u 15:14
Vup.hr : Usmeni ispit iz kolegija Vinogradarstvo II

Usmeni ispit iz kolegija Vinogradarstvo II

Objavljeno: 27. lipanj 2019. u 13:50
Vup.hr : Poljoprivredne melioracije - Rezultati kolokvija 1+2

Poljoprivredne melioracije - Rezultati kolokvija 1+2

Objavljeno: 24. lipanj 2019. u 13:19
Vup.hr : Podjela potpisa iz kolegija TZK.II.

Podjela potpisa iz kolegija TZK.II.

Objavljeno: 12. lipanj 2019. u 15:20
Vup.hr : Prijava ispita za ljetni ispitni rok

Prijava ispita za ljetni ispitni rok

Objavljeno: 7. lipanj 2019. u 7:38
Vup.hr : Odgoda nastave - Fitopatologija

Odgoda nastave - Fitopatologija

Objavljeno: 22. svibanj 2019. u 18:44
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura II - nadoknada nastave

Tjelesna i zdravstvena kultura II - nadoknada nastave

Objavljeno: 14. svibanj 2019. u 8:37
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura II - odgoda nastave

Tjelesna i zdravstvena kultura II - odgoda nastave

Objavljeno: 13. svibanj 2019. u 14:45
Vup.hr : FITOPATOLOGIJA - 1. KOLOKVIJ

FITOPATOLOGIJA - 1. KOLOKVIJ

Objavljeno: 12. svibanj 2019. u 15:23
Vup.hr : Mentorski sastanak za studente sa invaliditetom

Mentorski sastanak za studente sa invaliditetom

Objavljeno: 7. svibanj 2019. u 14:03
Vup.hr : Novi termin odrade nastave iz kolegija TZK.II.

Novi termin odrade nastave iz kolegija TZK.II.

Objavljeno: 6. svibanj 2019. u 10:31
Vup.hr : Terenska nastava- Fitopatologija

Terenska nastava- Fitopatologija

Objavljeno: 24. travanj 2019. u 12:36
Vup.hr : Fitopatologija - odgoda nastave za izvanredne studente

Fitopatologija - odgoda nastave za izvanredne studente

Objavljeno: 24. travanj 2019. u 12:30
Vup.hr : Odrada nastave TZK.II.

Odrada nastave TZK.II.

Objavljeno: 23. travanj 2019. u 12:52
Vup.hr : Fitopatologija - odgoda i nadoknada nastave

Fitopatologija - odgoda i nadoknada nastave

Objavljeno: 17. travanj 2019. u 8:58
Vup.hr : Njemački jezik II - promjena dvorane

Njemački jezik II - promjena dvorane

Objavljeno: 15. travanj 2019. u 9:10
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Objavljeno: 12. travanj 2019. u 10:20
Vup.hr : Odgoda konzultacija iz kolegija TZK.II.

Odgoda konzultacija iz kolegija TZK.II.

Objavljeno: 8. travanj 2019. u 10:52
Vup.hr : Njemački jezik II - odgoda nastave

Njemački jezik II - odgoda nastave

Objavljeno: 4. travanj 2019. u 7:45
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod dr.sc.Valentine Obradović

Odgoda konzultacija kod dr.sc.Valentine Obradović

Objavljeno: 28. ožujak 2019. u 11:09
Vup.hr : Odgoda i odrada nastave TZK.II.

Odgoda i odrada nastave TZK.II.

Objavljeno: 25. ožujak 2019. u 13:39
Vup.hr : Odogoda usmenih ispita kod dr.sc. V. Obradović

Odogoda usmenih ispita kod dr.sc. V. Obradović

Objavljeno: 21. ožujak 2019. u 11:28
Vup.hr : Predavanje za izvanredne studente Voćarstvo II

Predavanje za izvanredne studente Voćarstvo II

Objavljeno: 18. ožujak 2019. u 13:04
Vup.hr : Odgoda predavanja Ishrane bilja 19.03.2019.

Odgoda predavanja Ishrane bilja 19.03.2019.

Objavljeno: 18. ožujak 2019. u 12:58
Vup.hr : Odgoda nastave TZK.II.

Odgoda nastave TZK.II.

Objavljeno: 18. ožujak 2019. u 8:37
Vup.hr : Raspored izvannastavnih sportskih aktivnosti

Raspored izvannastavnih sportskih aktivnosti

Objavljeno: 15. ožujak 2019. u 14:13
Vup.hr : Odrada nastave TZK.II.

Odrada nastave TZK.II.

Objavljeno: 13. ožujak 2019. u 11:33
Vup.hr : Poziv za izvannastavne sportske aktivnosti

Poziv za izvannastavne sportske aktivnosti

Objavljeno: 8. ožujak 2019. u 15:08
Vup.hr : Obavijest izvanrednim studentima - Engleski jezik I

Obavijest izvanrednim studentima - Engleski jezik I

Objavljeno: 8. ožujak 2019. u 8:36
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 7. ožujak 2019. u 13:16
Vup.hr : Organizacija i upravljanje - odgoda nastave

Organizacija i upravljanje - odgoda nastave

Objavljeno: 4. ožujak 2019. u 8:52
Vup.hr : TZK.I.-Praktični ispit

TZK.I.-Praktični ispit

Objavljeno: 4. veljača 2019. u 14:17
Vup.hr : Izmjena termina ispita - Primjena računala

Izmjena termina ispita - Primjena računala

Objavljeno: 1. veljača 2019. u 10:10
Vup.hr : Ispravak kolokvija iz Matematike za redovite studente

Ispravak kolokvija iz Matematike za redovite studente

Objavljeno: 31. siječanj 2019. u 17:15
Vup.hr : Obavjest o održavanju II metorskog sastanka

Obavjest o održavanju II metorskog sastanka

Objavljeno: 31. siječanj 2019. u 10:52
Vup.hr : Obavijest o održavanju mentorskog sastanka

Obavijest o održavanju mentorskog sastanka

Objavljeno: 31. siječanj 2019. u 10:46
Vup.hr : Mentorski sastanak za izvanredne studente I godine VVV-a

Mentorski sastanak za izvanredne studente I godine VVV-a

Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 14:57
Vup.hr : Ispravak kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Ispravak kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 13:20
Vup.hr : Agroklimatologija - rezultati 2. kolokvija

Agroklimatologija - rezultati 2. kolokvija

Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 12:17
Vup.hr : Mentorski sastanak za studente I godine VVV-a

Mentorski sastanak za studente I godine VVV-a

Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 8:36
Vup.hr : Podjela potpisa iz kolegija TZK.I.

Podjela potpisa iz kolegija TZK.I.

Objavljeno: 25. siječanj 2019. u 13:16
Vup.hr : Entomologija - rezultati kolokvija

Entomologija - rezultati kolokvija

Objavljeno: 24. siječanj 2019. u 10:20
Vup.hr : Herbologija - rezultati kolokvija

Herbologija - rezultati kolokvija

Objavljeno: 18. siječanj 2019. u 9:25
Vup.hr : Agroklimatologija - 2. kolokvij

Agroklimatologija - 2. kolokvij

Objavljeno: 18. siječanj 2019. u 9:09
Vup.hr : Entomologija - rezultati II. kolokvija

Entomologija - rezultati II. kolokvija

Objavljeno: 17. siječanj 2019. u 12:41
Vup.hr : 2. kolokvij iz Matematike za izvanredne studente

2. kolokvij iz Matematike za izvanredne studente

Objavljeno: 15. siječanj 2019. u 12:51
Vup.hr : Entomologija – II. Kolokvij

Entomologija – II. Kolokvij

Objavljeno: 10. siječanj 2019. u 8:32
Vup.hr : Mentorski sastanak – studenti sa invaliditetom

Mentorski sastanak – studenti sa invaliditetom

Objavljeno: 10. siječanj 2019. u 7:37
Vup.hr : Vježbe Prerada voća 7.1.2019.

Vježbe Prerada voća 7.1.2019.

Objavljeno: 7. siječanj 2019. u 8:22
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 6. siječanj 2019. u 10:02
Vup.hr : Nastava iz kolegija Ruralna sociologija

Nastava iz kolegija Ruralna sociologija

Objavljeno: 6. siječanj 2019. u 9:58
Vup.hr : Herbologija - kolokvij

Herbologija - kolokvij

Objavljeno: 19. prosinac 2018. u 9:13
Vup.hr : Izmjena osobnih podataka na studomatu

Izmjena osobnih podataka na studomatu

Objavljeno: 19. prosinac 2018. u 8:38
Vup.hr : Terenska nastava-Geocaching

Terenska nastava-Geocaching

Objavljeno: 14. prosinac 2018. u 15:11
Vup.hr : Agroklimatologija - rezultati 1. kolokvija

Agroklimatologija - rezultati 1. kolokvija

Objavljeno: 12. prosinac 2018. u 13:12
Vup.hr : Obavijest za studente I. godine VVV-a

Obavijest za studente I. godine VVV-a

Objavljeno: 11. prosinac 2018. u 14:22
Vup.hr : Predavanje za izvanredne studente vvv smjera

Predavanje za izvanredne studente vvv smjera

Objavljeno: 11. prosinac 2018. u 13:19
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK I.

ODRADA NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 10. prosinac 2018. u 15:29
Vup.hr : TEORIJSKO PREDAVANJE IZ KOLEGIJA TZK.I.-Geocaching

TEORIJSKO PREDAVANJE IZ KOLEGIJA TZK.I.-Geocaching

Objavljeno: 7. prosinac 2018. u 13:29
Vup.hr : Konzultacije za izvanredne studente

Konzultacije za izvanredne studente

Objavljeno: 6. prosinac 2018. u 21:14
Vup.hr : Prerada voća - terenska nastava

Prerada voća - terenska nastava

Objavljeno: 30. studeni 2018. u 12:03
Vup.hr : TEORIJSKA NASTAVA IZ KOLEGIJA TZK.I.

TEORIJSKA NASTAVA IZ KOLEGIJA TZK.I.

Objavljeno: 30. studeni 2018. u 11:39
Vup.hr : Entomologija - odgoda i nadoknada nastave

Entomologija - odgoda i nadoknada nastave

Objavljeno: 29. studeni 2018. u 9:33
Vup.hr : Predavanje za izvanredne studente Voćarstvo I

Predavanje za izvanredne studente Voćarstvo I

Objavljeno: 28. studeni 2018. u 9:32
Vup.hr : Agroklimatologija - 1. kolokvij za redovite studente

Agroklimatologija - 1. kolokvij za redovite studente

Objavljeno: 27. studeni 2018. u 14:07
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK I.

ODRADA NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 27. studeni 2018. u 9:55
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 22. studeni 2018. u 0:13
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

Objavljeno: 21. studeni 2018. u 9:11
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK I.

ODRADA NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 20. studeni 2018. u 12:11
Vup.hr : Agrolimatologija - promjena termina održavanja nastave

Agrolimatologija - promjena termina održavanja nastave

Objavljeno: 20. studeni 2018. u 10:28
Vup.hr : Izmjena termina predavanja - 1. godina - redoviti

Izmjena termina predavanja - 1. godina - redoviti

Objavljeno: 16. studeni 2018. u 12:29
Vup.hr : Poziv na Planinarsku turu

Poziv na Planinarsku turu

Objavljeno: 13. studeni 2018. u 12:48
Vup.hr : Zaštita na radu-Stručna praksa

Zaštita na radu-Stručna praksa

Objavljeno: 12. studeni 2018. u 10:51
Vup.hr : Entomologija - kolokvij

Entomologija - kolokvij

Objavljeno: 9. studeni 2018. u 13:58
Vup.hr : Obavijest studentima - Demonstratura za studente VVV-a

Obavijest studentima - Demonstratura za studente VVV-a

Objavljeno: 7. studeni 2018. u 11:27
Vup.hr : Odgoda vježbi iz Matematike i termin odrade

Odgoda vježbi iz Matematike i termin odrade

Objavljeno: 6. studeni 2018. u 10:39
Vup.hr : Promjena termina konzultacija iz kolegija TZK.I.

Promjena termina konzultacija iz kolegija TZK.I.

Objavljeno: 29. listopad 2018. u 9:56
Vup.hr : Termini konzultacija za izvanredne studente

Termini konzultacija za izvanredne studente

Objavljeno: 24. listopad 2018. u 10:50
Vup.hr : ODGODA NASTAVE TZK.I.

ODGODA NASTAVE TZK.I.

Objavljeno: 19. listopad 2018. u 14:36
Vup.hr : Entomologija - odgoda i nadoknada nastave

Entomologija - odgoda i nadoknada nastave

Objavljeno: 19. listopad 2018. u 11:24
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK I.

ODRADA NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 12. listopad 2018. u 15:06
Vup.hr : Prijave za izvannastavne sportske aktivnosti

Prijave za izvannastavne sportske aktivnosti

Objavljeno: 9. listopad 2018. u 10:28
Vup.hr : Studenti sa invaliditetom - sastanak

Studenti sa invaliditetom - sastanak

Objavljeno: 9. listopad 2018. u 9:38
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

Objavljeno: 5. listopad 2018. u 14:53
Vup.hr : Primjena računala - ispit pred povjerenstvom

Primjena računala - ispit pred povjerenstvom

Objavljeno: 12. rujan 2018. u 15:18
Vup.hr : Termini za obranu završnog/diplomskog rada u rujnu

Termini za obranu završnog/diplomskog rada u rujnu

Objavljeno: 7. rujan 2018. u 13:32
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 13. srpanj 2018. u 14:04
Vup.hr : Termini za obranu završnog/diplomskog rada u srpnju

Termini za obranu završnog/diplomskog rada u srpnju

Objavljeno: 9. srpanj 2018. u 14:53
Vup.hr : USKLAĐIVANJE INDEKSA S PRIJAVNICAMA

USKLAĐIVANJE INDEKSA S PRIJAVNICAMA

Objavljeno: 3. srpanj 2018. u 10:19
Vup.hr : ISPITNI ROK IZ KOLEGIJA TZK.II.

ISPITNI ROK IZ KOLEGIJA TZK.II.

Objavljeno: 19. lipanj 2018. u 13:29
Vup.hr : Seminarski radovi iz kolegija Prerada voća

Seminarski radovi iz kolegija Prerada voća

Objavljeno: 18. lipanj 2018. u 10:49
Vup.hr : Rezultati kolokvija I - FITOPATOLOGIJA

Rezultati kolokvija I - FITOPATOLOGIJA

Objavljeno: 13. lipanj 2018. u 21:43
Vup.hr : Organizacija i upravljanje - rezultati 2. kolokvija

Organizacija i upravljanje - rezultati 2. kolokvija

Objavljeno: 12. lipanj 2018. u 7:12
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 8. lipanj 2018. u 14:33
Vup.hr : PODJELA POTPISA IZ KOLEGIJA TZK.II.

PODJELA POTPISA IZ KOLEGIJA TZK.II.

Objavljeno: 7. lipanj 2018. u 14:26
Vup.hr : kolokviji iz botanike i fiziologije bilja

kolokviji iz botanike i fiziologije bilja

Objavljeno: 6. lipanj 2018. u 8:26
Vup.hr : Odgoda predavanja - Organizacija i upravljanje

Odgoda predavanja - Organizacija i upravljanje

Objavljeno: 4. lipanj 2018. u 9:18
Vup.hr : KORIŠTENJE TENISKOG TERENA NA VUP.-u

KORIŠTENJE TENISKOG TERENA NA VUP.-u

Objavljeno: 1. lipanj 2018. u 15:39
Vup.hr : ODGODA NASTAVE I KONZULTACIJA IZ TZK II.

ODGODA NASTAVE I KONZULTACIJA IZ TZK II.

Objavljeno: 1. lipanj 2018. u 15:02
Vup.hr : Obavijest o nastavi TZK.II.

Obavijest o nastavi TZK.II.

Objavljeno: 25. svibanj 2018. u 11:23
Vup.hr : Obavijest o održavanju mentorskog sastanka

Obavijest o održavanju mentorskog sastanka

Objavljeno: 22. svibanj 2018. u 10:05
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST ZA SPORTSKO NATJECANJE STUDENATA VUP-a

VAŽNA OBAVIJEST ZA SPORTSKO NATJECANJE STUDENATA VUP-a

Objavljeno: 21. svibanj 2018. u 10:56
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 17. svibanj 2018. u 9:35
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 11. svibanj 2018. u 14:22
Vup.hr : "Predikatna vina"

"Predikatna vina"

Objavljeno: 10. svibanj 2018. u 13:38
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 18. travanj 2018. u 21:20
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 12. travanj 2018. u 11:52
Vup.hr : ODGODA NASTAVE TZK II.

ODGODA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 10. travanj 2018. u 16:09
Vup.hr : Organizacija i upravljanje – promjena dvorane

Organizacija i upravljanje – promjena dvorane

Objavljeno: 10. travanj 2018. u 8:25
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Objavljeno: 8. travanj 2018. u 23:35
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 8. travanj 2018. u 15:10
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 2. travanj 2018. u 18:06
Vup.hr : RASPORED IZVANNASTAVNIH SPORTSKIH AKTIVNOSTI

RASPORED IZVANNASTAVNIH SPORTSKIH AKTIVNOSTI

Objavljeno: 28. ožujak 2018. u 16:10
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 25. ožujak 2018. u 17:34
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 21. ožujak 2018. u 15:16
Vup.hr : Stručna Praksa II

Stručna Praksa II

Objavljeno: 7. ožujak 2018. u 20:51
Vup.hr : Odgoda predavanja iz Fitopatologije

Odgoda predavanja iz Fitopatologije

Objavljeno: 7. ožujak 2018. u 20:02
Vup.hr : OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TZK II.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 2. ožujak 2018. u 8:39
Vup.hr : Zaključni ispit i usmeni ispit Prerada voća

Zaključni ispit i usmeni ispit Prerada voća

Objavljeno: 20. veljača 2018. u 13:59
Vup.hr : OBAVIJEST O ODRŽAVANJU ISPITNOG ROKA IZ KOLEGIJA TZK.I.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU ISPITNOG ROKA IZ KOLEGIJA TZK.I.

Objavljeno: 14. veljača 2018. u 13:56
Vup.hr : Termin 2. kolokvija iz botanike za izvanredne studente

Termin 2. kolokvija iz botanike za izvanredne studente

Objavljeno: 9. veljača 2018. u 16:40
Vup.hr : ZAŠTITA NA RADU-PREDAVANJA I ISPIT

ZAŠTITA NA RADU-PREDAVANJA I ISPIT

Objavljeno: 7. veljača 2018. u 13:31
Vup.hr : Zaključni ispit iz kolegija Prerada voća 6.2.

Zaključni ispit iz kolegija Prerada voća 6.2.

Objavljeno: 5. veljača 2018. u 12:40
Vup.hr : OBAVIJEST O ODRŽAVANJU ISPITNOG ROKA IZ KOLEGIJA TZK.I.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU ISPITNOG ROKA IZ KOLEGIJA TZK.I.

Objavljeno: 31. siječanj 2018. u 13:42
Vup.hr : PODJELA POTPISA IZ KOLEGIJA TZK.I.

PODJELA POTPISA IZ KOLEGIJA TZK.I.

Objavljeno: 19. siječanj 2018. u 14:47
Vup.hr : OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TZK I.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 12. siječanj 2018. u 14:50
Vup.hr : Terenska nastava TZK. (traženje geocachea)

Terenska nastava TZK. (traženje geocachea)

Objavljeno: 5. siječanj 2018. u 12:35
Vup.hr : POZIV ZA KLIZANJE

POZIV ZA KLIZANJE

Objavljeno: 18. prosinac 2017. u 13:42
Vup.hr : Termini kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Termini kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Objavljeno: 13. prosinac 2017. u 9:50
Vup.hr : Obavijest za studente II. godine VVV-a

Obavijest za studente II. godine VVV-a

Objavljeno: 12. prosinac 2017. u 12:26
Vup.hr : OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TZK I.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 8. prosinac 2017. u 14:48
Vup.hr : Obavijest studentima 3. godine VVV-a

Obavijest studentima 3. godine VVV-a

Objavljeno: 3. prosinac 2017. u 18:16
Vup.hr : Prerada voća vježbe 4.12.2017.

Prerada voća vježbe 4.12.2017.

Objavljeno: 28. studeni 2017. u 10:00
Vup.hr : POZIV STUDENTICAMA (KUGLANJE)

POZIV STUDENTICAMA (KUGLANJE)

Objavljeno: 24. studeni 2017. u 15:07
Vup.hr : Agroklimatologija - odgoda predavanja

Agroklimatologija - odgoda predavanja

Objavljeno: 21. studeni 2017. u 10:02
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 13. studeni 2017. u 22:02
Vup.hr : Obavještavamo izvanredne studente vvv smjera

Obavještavamo izvanredne studente vvv smjera

Objavljeno: 13. studeni 2017. u 13:46
Vup.hr : Nastava iz kolegija Osnove sociologije

Nastava iz kolegija Osnove sociologije

Objavljeno: 12. studeni 2017. u 9:25
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

Objavljeno: 10. studeni 2017. u 12:48
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 6. studeni 2017. u 16:44
Vup.hr : Primjena računala - obavijest o odgodi predavanja

Primjena računala - obavijest o odgodi predavanja

Objavljeno: 6. studeni 2017. u 14:52
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK I.

ODRADA NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 3. studeni 2017. u 13:58
Vup.hr : POZIV STUDENTIMA (ŠAH)

POZIV STUDENTIMA (ŠAH)

Objavljeno: 31. listopad 2017. u 14:43
Vup.hr : Termini konzultacija

Termini konzultacija

Objavljeno: 27. listopad 2017. u 0:29
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 18. listopad 2017. u 23:15
Vup.hr : Obavijest za studente III godine VVV

Obavijest za studente III godine VVV

Objavljeno: 17. listopad 2017. u 8:31
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 14. listopad 2017. u 19:59
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 11. listopad 2017. u 21:14
Vup.hr : POPIS STUDENATA PO GRUPAMA ZA NASTAVU TZK I.

POPIS STUDENATA PO GRUPAMA ZA NASTAVU TZK I.

Objavljeno: 5. listopad 2017. u 11:40
Vup.hr : Tomislav Soldo, dipl.ing - odgoda predavanja

Tomislav Soldo, dipl.ing - odgoda predavanja

Objavljeno: 4. listopad 2017. u 13:28
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 21. rujan 2017. u 10:27
Vup.hr : Obavijest za studente VVV-a

Obavijest za studente VVV-a

Objavljeno: 15. rujan 2017. u 13:45
Vup.hr : Usmeni ispit Troškovi i kalkulacije

Usmeni ispit Troškovi i kalkulacije

Objavljeno: 13. rujan 2017. u 13:13
Vup.hr : Studenti druge i treće godine V-V-V-a

Studenti druge i treće godine V-V-V-a

Objavljeno: 29. kolovoz 2017. u 9:21
Vup.hr : Ispiti kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Ispiti kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 23. kolovoz 2017. u 9:20
Vup.hr : Ispiti kod dr.sc. Katarine Potnik Galić, v.pred.

Ispiti kod dr.sc. Katarine Potnik Galić, v.pred.

Objavljeno: 16. kolovoz 2017. u 13:50
Vup.hr : Ispit pred povjerenstvom

Ispit pred povjerenstvom

Objavljeno: 6. srpanj 2017. u 14:54
Vup.hr : Usmeni dio ispita iz botanike

Usmeni dio ispita iz botanike

Objavljeno: 5. srpanj 2017. u 9:07
Vup.hr : KONZULTACIJE IZ KOLEGIJA TZK II.

KONZULTACIJE IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 28. lipanj 2017. u 14:35
Vup.hr : Rezultati 2. kolokvija - Fiziologija bilja

Rezultati 2. kolokvija - Fiziologija bilja

Objavljeno: 21. lipanj 2017. u 0:39
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Odgoda konzultacija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 20. lipanj 2017. u 10:36
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Objavljeno: 7. lipanj 2017. u 8:10
Vup.hr : odgoda predavanja iz botanike i termin nadoknade

odgoda predavanja iz botanike i termin nadoknade

Objavljeno: 24. svibanj 2017. u 12:41
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST ZA SPORTSKO NATJECANJE STUDENATA VUP-a

VAŽNA OBAVIJEST ZA SPORTSKO NATJECANJE STUDENATA VUP-a

Objavljeno: 24. svibanj 2017. u 11:49
Vup.hr : Rezultati ponovljenog kolokvija I - Fiziologija bilja

Rezultati ponovljenog kolokvija I - Fiziologija bilja

Objavljeno: 22. svibanj 2017. u 23:15
Vup.hr : POZIV ZA VOLONTIRANJE NA SPORTSKOM NATJECANJU NA VUP-u

POZIV ZA VOLONTIRANJE NA SPORTSKOM NATJECANJU NA VUP-u

Objavljeno: 22. svibanj 2017. u 17:11
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 17. svibanj 2017. u 17:18
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 5. svibanj 2017. u 14:14
Vup.hr : Odrada nastave - TZK II

Odrada nastave - TZK II

Objavljeno: 4. svibanj 2017. u 7:23
Vup.hr : KONZULTACIJE TZK II.

KONZULTACIJE TZK II.

Objavljeno: 3. svibanj 2017. u 16:57
Vup.hr : Obavijest za studente 1.god. V V V-a; nastava TZK II.

Obavijest za studente 1.god. V V V-a; nastava TZK II.

Objavljeno: 2. svibanj 2017. u 17:16
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 2. svibanj 2017. u 17:08
Vup.hr : ODGODA NASTAVE TZK II.

ODGODA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 25. travanj 2017. u 18:28
Vup.hr : Rezultati kolokvija I iz Fiziologije bilja

Rezultati kolokvija I iz Fiziologije bilja

Objavljeno: 25. travanj 2017. u 12:28
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 21. travanj 2017. u 17:54
Vup.hr : KONZULTACIJE TZK II.

KONZULTACIJE TZK II.

Objavljeno: 14. travanj 2017. u 13:03
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 10. travanj 2017. u 14:54
Vup.hr : ODGODA NASTAVE TZK II.

ODGODA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 3. travanj 2017. u 20:00
Vup.hr : Fitopatologija - odgoda i nadoknada predavanja

Fitopatologija - odgoda i nadoknada predavanja

Objavljeno: 28. ožujak 2017. u 14:43
Vup.hr : Botanika - izmjena termina predavanja

Botanika - izmjena termina predavanja

Objavljeno: 27. ožujak 2017. u 12:00
Vup.hr : Obavijest o odgodi predavanja

Obavijest o odgodi predavanja

Objavljeno: 22. ožujak 2017. u 11:24
Vup.hr : Obavijest o odgodi ispitnog roka

Obavijest o odgodi ispitnog roka

Objavljeno: 21. ožujak 2017. u 14:20
Vup.hr : Troškovi i kalkulacije-usmeni ispit

Troškovi i kalkulacije-usmeni ispit

Objavljeno: 19. ožujak 2017. u 19:27
Vup.hr : Izvannastavne sportske aktivnosti

Izvannastavne sportske aktivnosti

Objavljeno: 17. ožujak 2017. u 15:33
Vup.hr : Ispit pred povjerenstvom - KEMIJA

Ispit pred povjerenstvom - KEMIJA

Objavljeno: 14. ožujak 2017. u 7:13
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 10. ožujak 2017. u 15:21
Vup.hr : Obavijest za studente 1. i 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 1. i 2. godine VVV-a

Objavljeno: 9. ožujak 2017. u 13:13
Vup.hr : KORIŠTENJE SPORTSKIH TERENA VELEUČILIŠTA U POŽEGI

KORIŠTENJE SPORTSKIH TERENA VELEUČILIŠTA U POŽEGI

Objavljeno: 6. ožujak 2017. u 16:43
Vup.hr : ODGODA NASTAVE TZK II.

ODGODA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 28. veljača 2017. u 14:33
Vup.hr : RASPORED TZK II. ZA LJETNI SEMESTAR 2016./2017.

RASPORED TZK II. ZA LJETNI SEMESTAR 2016./2017.

Objavljeno: 23. veljača 2017. u 16:41
Vup.hr : Odgoda ispita - Dr.sc. Katarina Potnik Galić

Odgoda ispita - Dr.sc. Katarina Potnik Galić

Objavljeno: 17. veljača 2017. u 11:43
Vup.hr : HERBOLOGIJA S FITOFARMACIJOM - REZULTATI 2. KOLOKVIJA

HERBOLOGIJA S FITOFARMACIJOM - REZULTATI 2. KOLOKVIJA

Objavljeno: 15. veljača 2017. u 1:23
Vup.hr : Rezultati kolokvija 1+2 Poljoprivredne melioracije

Rezultati kolokvija 1+2 Poljoprivredne melioracije

Objavljeno: 6. veljača 2017. u 15:15
Vup.hr : Entomologija - termin i datum 2. kolokvija

Entomologija - termin i datum 2. kolokvija

Objavljeno: 31. siječanj 2017. u 10:53
Vup.hr : STRUČNA EKSKURZIJA U BARANJI

STRUČNA EKSKURZIJA U BARANJI

Objavljeno: 30. siječanj 2017. u 11:21
Vup.hr : Rezultati kolokvija I iz Entomologije

Rezultati kolokvija I iz Entomologije

Objavljeno: 24. siječanj 2017. u 10:26
Vup.hr : Javno predavanje Mirjane Oroz dipl. ing.

Javno predavanje Mirjane Oroz dipl. ing.

Objavljeno: 23. siječanj 2017. u 14:49
Vup.hr : MENTORSKI SASTANAK STUDENATA I GODINE VVV

MENTORSKI SASTANAK STUDENATA I GODINE VVV

Objavljeno: 23. siječanj 2017. u 12:47
Vup.hr : Termin 2. kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Termin 2. kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Objavljeno: 20. siječanj 2017. u 15:59
Vup.hr : Javno predavanje dr.sc.Melite Zec Vojinović, pred.

Javno predavanje dr.sc.Melite Zec Vojinović, pred.

Objavljeno: 18. siječanj 2017. u 22:30
Vup.hr : Javno predavanje Emila Petošića mag. ing. agr.

Javno predavanje Emila Petošića mag. ing. agr.

Objavljeno: 18. siječanj 2017. u 22:28
Vup.hr : Javno predavanje Nikole Banožića mag. ing. agr.

Javno predavanje Nikole Banožića mag. ing. agr.

Objavljeno: 18. siječanj 2017. u 22:23
Vup.hr : Vježbe Prerada voća 16.1.2017.

Vježbe Prerada voća 16.1.2017.

Objavljeno: 12. siječanj 2017. u 14:42
Vup.hr : Termin 1. kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Termin 1. kolokvija iz Matematike za izvanredne studente

Objavljeno: 10. siječanj 2017. u 14:36
Vup.hr : Primjena računala - odgoda vježbi

Primjena računala - odgoda vježbi

Objavljeno: 9. siječanj 2017. u 12:51
Vup.hr : Osnove sociologije - nadoknada predavanja

Osnove sociologije - nadoknada predavanja

Objavljeno: 16. prosinac 2016. u 14:29
Vup.hr : Nastava TZKI.-vježba traženja geocache-a

Nastava TZKI.-vježba traženja geocache-a

Objavljeno: 16. prosinac 2016. u 14:07
Vup.hr : POZIV NA PREDAVANJE:))

POZIV NA PREDAVANJE:))

Objavljeno: 13. prosinac 2016. u 15:20
Vup.hr : Teorijsko predavanje iz kolegija TZKI. (Geocaching)

Teorijsko predavanje iz kolegija TZKI. (Geocaching)

Objavljeno: 11. prosinac 2016. u 16:26
Vup.hr : Osnove sociologije - odgoda predavanja

Osnove sociologije - odgoda predavanja

Objavljeno: 7. prosinac 2016. u 9:26
Vup.hr : Predavanje izvanrednim studentima kolegij Voćarstvo I

Predavanje izvanrednim studentima kolegij Voćarstvo I

Objavljeno: 6. prosinac 2016. u 14:29
Vup.hr : odgoda ispita

odgoda ispita

Objavljeno: 6. prosinac 2016. u 10:27
Vup.hr : Engleski jezik II - predavanja za izvanredne studente

Engleski jezik II - predavanja za izvanredne studente

Objavljeno: 30. studeni 2016. u 14:54
Vup.hr : Osnove sociologije - nadoknada predavanja

Osnove sociologije - nadoknada predavanja

Objavljeno: 28. studeni 2016. u 13:40
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

Objavljeno: 28. studeni 2016. u 8:51
Vup.hr : Mentorski sastanak za redovite studente 2. godine VVV-a

Mentorski sastanak za redovite studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 23. studeni 2016. u 14:58
Vup.hr : Obavijest redovitim studentima 2. godine VVV-a

Obavijest redovitim studentima 2. godine VVV-a

Objavljeno: 23. studeni 2016. u 14:52
Vup.hr : Obuka zaštite na radu i zaštite od požara

Obuka zaštite na radu i zaštite od požara

Objavljeno: 21. studeni 2016. u 13:35
Vup.hr : POZIV NA SPORTSKO DRUŽENJE:))

POZIV NA SPORTSKO DRUŽENJE:))

Objavljeno: 19. studeni 2016. u 16:28
Vup.hr : Obavijest za studente VVV

Obavijest za studente VVV

Objavljeno: 18. studeni 2016. u 11:57
Vup.hr : Osnove sociologije - odgoda predavanja

Osnove sociologije - odgoda predavanja

Objavljeno: 16. studeni 2016. u 13:12
Vup.hr : Obavijest za izvanredne studente II. godine VVV-a

Obavijest za izvanredne studente II. godine VVV-a

Objavljeno: 10. studeni 2016. u 14:22
Vup.hr : Primjena računala - odgoda predavanja

Primjena računala - odgoda predavanja

Objavljeno: 7. studeni 2016. u 11:14
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK I.

ODRADA NASTAVE TZK I.

Objavljeno: 4. studeni 2016. u 13:57
Vup.hr : Obavijest za studente 2. i 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. i 3. godine VVV-a

Objavljeno: 2. studeni 2016. u 13:49
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK I.

Objavljeno: 31. listopad 2016. u 11:59
Vup.hr : Matematika - odgoda vježbi

Matematika - odgoda vježbi

Objavljeno: 27. listopad 2016. u 14:48
Vup.hr : Primjena računala - promjena termina održavanja vježbi

Primjena računala - promjena termina održavanja vježbi

Objavljeno: 27. listopad 2016. u 11:38
Vup.hr : Kemija - nadoknada predavanja

Kemija - nadoknada predavanja

Objavljeno: 27. listopad 2016. u 11:31
Vup.hr : Izmjena termina nastave

Izmjena termina nastave

Objavljeno: 21. listopad 2016. u 11:58
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 17. listopad 2016. u 11:29
Vup.hr : RASPORED TZK I. ZA ZIMSKI SEMESTAR 2016./2017.

RASPORED TZK I. ZA ZIMSKI SEMESTAR 2016./2017.

Objavljeno: 7. listopad 2016. u 15:07
Vup.hr : POPIS GRUPA ZA NASTAVU TZK I. (V V V)

POPIS GRUPA ZA NASTAVU TZK I. (V V V)

Objavljeno: 6. listopad 2016. u 15:31
Vup.hr : POZIV NA JAVNO PREDAVANJE

POZIV NA JAVNO PREDAVANJE

Objavljeno: 5. listopad 2016. u 18:25
Vup.hr : Promjena termina usmenog ispita iz botanike

Promjena termina usmenog ispita iz botanike

Objavljeno: 14. rujan 2016. u 14:26
Vup.hr : Usmeni ispit iz botanike

Usmeni ispit iz botanike

Objavljeno: 13. rujan 2016. u 12:08
Vup.hr : Ispit pred povjerenstvom iz kolegija Kemija

Ispit pred povjerenstvom iz kolegija Kemija

Objavljeno: 6. rujan 2016. u 8:19
Vup.hr : Usmeni ispit iz botanike

Usmeni ispit iz botanike

Objavljeno: 5. rujan 2016. u 9:07
Vup.hr : Obavijest o odgodi konzultacija

Obavijest o odgodi konzultacija

Objavljeno: 29. kolovoz 2016. u 11:03
Vup.hr : USKLAĐIVANJE INDEKSA S PRIJAVNICAMA

USKLAĐIVANJE INDEKSA S PRIJAVNICAMA

Objavljeno: 5. srpanj 2016. u 10:48
Vup.hr : Ispit pred povjerenstvom iz kolegija Kemija

Ispit pred povjerenstvom iz kolegija Kemija

Objavljeno: 29. lipanj 2016. u 9:38
Vup.hr : Upis ocjena iz Njemačkog jezika

Upis ocjena iz Njemačkog jezika

Objavljeno: 27. lipanj 2016. u 14:18
Vup.hr : Konzultacije

Konzultacije

Objavljeno: 16. lipanj 2016. u 10:53
Vup.hr : Kolokvij iz Fitopatologije (I i II) - USMENI

Kolokvij iz Fitopatologije (I i II) - USMENI

Objavljeno: 15. lipanj 2016. u 10:59
Vup.hr : Kolokvij iz Fiziologije bilja (II) - USMENI

Kolokvij iz Fiziologije bilja (II) - USMENI

Objavljeno: 15. lipanj 2016. u 10:54
Vup.hr : 2. kolokvij - FIZIOLOGIJA BILJA

2. kolokvij - FIZIOLOGIJA BILJA

Objavljeno: 8. lipanj 2016. u 10:08
Vup.hr : Kolokviji iz Fitopatologije

Kolokviji iz Fitopatologije

Objavljeno: 7. lipanj 2016. u 12:43
Vup.hr : Mikrobiologija - 2. kolokvij

Mikrobiologija - 2. kolokvij

Objavljeno: 7. lipanj 2016. u 12:08
Vup.hr : PODJELA POTPISA IZ KOLEGIJA TZK II.

PODJELA POTPISA IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 7. lipanj 2016. u 10:30
Vup.hr : Nastava iz kolegija TZK II.

Nastava iz kolegija TZK II.

Objavljeno: 3. lipanj 2016. u 15:13
Vup.hr : Izlaganje projekata iz kolegija Troškovi i kalkulacije

Izlaganje projekata iz kolegija Troškovi i kalkulacije

Objavljeno: 30. svibanj 2016. u 14:42
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 27. svibanj 2016. u 15:33
Vup.hr : ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

ODGODA KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 23. svibanj 2016. u 9:13
Vup.hr : Nadoknada predavanja iz kolegija botanika

Nadoknada predavanja iz kolegija botanika

Objavljeno: 19. svibanj 2016. u 9:06
Vup.hr : Usmeni ispit iz botanike

Usmeni ispit iz botanike

Objavljeno: 13. svibanj 2016. u 13:44
Vup.hr : Mikrobiologija - odgoda predavanja

Mikrobiologija - odgoda predavanja

Objavljeno: 13. svibanj 2016. u 11:08
Vup.hr : Mentorski sastanak - studenti s invaliditetom

Mentorski sastanak - studenti s invaliditetom

Objavljeno: 13. svibanj 2016. u 8:58
Vup.hr : Rezultati pismenog ispita Prerada voća 10.5.2016.

Rezultati pismenog ispita Prerada voća 10.5.2016.

Objavljeno: 11. svibanj 2016. u 10:14
Vup.hr : Botanika - odgoda predavanja

Botanika - odgoda predavanja

Objavljeno: 10. svibanj 2016. u 12:18
Vup.hr : ISPIT PRED POVJERENSTVOM IZ KOLEGIJA KEMIJA

ISPIT PRED POVJERENSTVOM IZ KOLEGIJA KEMIJA

Objavljeno: 10. svibanj 2016. u 8:49
Vup.hr : REZULTATI 1. KOLOKVIJA - FIZIOLOGIJA BILJA

REZULTATI 1. KOLOKVIJA - FIZIOLOGIJA BILJA

Objavljeno: 9. svibanj 2016. u 10:19
Vup.hr : ODGODA NASTAVE I KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

ODGODA NASTAVE I KONZULTACIJA IZ KOLEGIJA TZK II.

Objavljeno: 6. svibanj 2016. u 13:08
Vup.hr : Njemački jezik II - raspored predavanja

Njemački jezik II - raspored predavanja

Objavljeno: 6. svibanj 2016. u 8:19
Vup.hr : Njemački jezik za izvanredne studente

Njemački jezik za izvanredne studente

Objavljeno: 29. travanj 2016. u 20:01
Vup.hr : Fitopatologija - odgoda predavanja

Fitopatologija - odgoda predavanja

Objavljeno: 27. travanj 2016. u 14:03
Vup.hr : Odgoda predavanja- FIZIOLOGIJA BILJA

Odgoda predavanja- FIZIOLOGIJA BILJA

Objavljeno: 26. travanj 2016. u 14:46
Vup.hr : 1. Kolokvij - Njemački jezik II

1. Kolokvij - Njemački jezik II

Objavljeno: 26. travanj 2016. u 13:34
Vup.hr : Odgoda nastave njemačkog jezika i kolokvija

Odgoda nastave njemačkog jezika i kolokvija

Objavljeno: 19. travanj 2016. u 23:06
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 15. travanj 2016. u 11:07
Vup.hr : Promjena termina izvannastavnih sportskih aktivnosti

Promjena termina izvannastavnih sportskih aktivnosti

Objavljeno: 11. travanj 2016. u 12:00
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 30. ožujak 2016. u 18:09
Vup.hr : Botanika - odgoda predavanja

Botanika - odgoda predavanja

Objavljeno: 30. ožujak 2016. u 10:44
Vup.hr : Obavijest o izvannastavnim sportskim aktivnostima

Obavijest o izvannastavnim sportskim aktivnostima

Objavljeno: 29. ožujak 2016. u 16:49
Vup.hr : ODRADA NASTAVE TZK II.

ODRADA NASTAVE TZK II.

Objavljeno: 29. ožujak 2016. u 11:14
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Objavljeno: 24. ožujak 2016. u 14:50
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK II.

Odrada nastave iz TZK II.

Objavljeno: 18. ožujak 2016. u 15:06
Vup.hr : Njemački jezik - upis ocjena

Njemački jezik - upis ocjena

Objavljeno: 18. ožujak 2016. u 15:04
Vup.hr : Ispravak kolokvija iz Primjene računala za izvanredne

Ispravak kolokvija iz Primjene računala za izvanredne

Objavljeno: 15. ožujak 2016. u 15:07
Vup.hr : Organizacija i upravljanje - odgoda predavanja

Organizacija i upravljanje - odgoda predavanja

Objavljeno: 1. ožujak 2016. u 7:24
Vup.hr : Odgoda predavanja iz predmeta Organizacija i upravljanje

Odgoda predavanja iz predmeta Organizacija i upravljanje

Objavljeno: 29. veljača 2016. u 18:26
Vup.hr : Odgoda nastave TZK II.

Odgoda nastave TZK II.

Objavljeno: 29. veljača 2016. u 10:01
Vup.hr : Obavijest o izvannastavnim sportskim aktivnostima

Obavijest o izvannastavnim sportskim aktivnostima

Objavljeno: 29. veljača 2016. u 9:53
Vup.hr : Raspored nastave TZK II.-ljetni semestar

Raspored nastave TZK II.-ljetni semestar

Objavljeno: 26. veljača 2016. u 13:52
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Odgoda konzultacija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 25. veljača 2016. u 13:27
Vup.hr : Predstavljanje mogućnosti nastavka studiranja

Predstavljanje mogućnosti nastavka studiranja

Objavljeno: 12. veljača 2016. u 11:34
Vup.hr : Popravni kolokvij Prerada voća-VJEŽBE

Popravni kolokvij Prerada voća-VJEŽBE

Objavljeno: 10. veljača 2016. u 14:16
Vup.hr : Konzultacije Njemački jezik - PROMJENA

Konzultacije Njemački jezik - PROMJENA

Objavljeno: 9. veljača 2016. u 15:53
Vup.hr : Kemija - upis ocjena

Kemija - upis ocjena

Objavljeno: 3. veljača 2016. u 9:55
Vup.hr : Njemački jezik - upis ocjena i konzultacije

Njemački jezik - upis ocjena i konzultacije

Objavljeno: 2. veljača 2016. u 14:24
Vup.hr : Rezultati kolokvija iz Njemačkog jezika I i III

Rezultati kolokvija iz Njemačkog jezika I i III

Objavljeno: 2. veljača 2016. u 14:14
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 1. veljača 2016. u 14:58
Vup.hr : TEHNOLOGIJA UGLJIKOHIDRATA

TEHNOLOGIJA UGLJIKOHIDRATA

Objavljeno: 27. siječanj 2016. u 15:39
Vup.hr : Prerada voća kolokviji, nadoknada

Prerada voća kolokviji, nadoknada

Objavljeno: 27. siječanj 2016. u 9:45
Vup.hr : Mehanizacija u VVV-u - nadoknada predavanja

Mehanizacija u VVV-u - nadoknada predavanja

Objavljeno: 26. siječanj 2016. u 14:53
Vup.hr : Poljoprivredne melioracije - nadoknada predavanja

Poljoprivredne melioracije - nadoknada predavanja

Objavljeno: 26. siječanj 2016. u 14:52
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod mr.sc. Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod mr.sc. Kristiana Đokića

Objavljeno: 25. siječanj 2016. u 13:59
Vup.hr : TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE I PRERADE BRAŠNA

TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE I PRERADE BRAŠNA

Objavljeno: 25. siječanj 2016. u 11:35
Vup.hr : Podjela potpisa iz kolegija TZK I.

Podjela potpisa iz kolegija TZK I.

Objavljeno: 22. siječanj 2016. u 12:42
Vup.hr : Raspored mentora za mentorski rad

Raspored mentora za mentorski rad

Objavljeno: 21. siječanj 2016. u 14:05
Vup.hr : Mehanizacija u VVV - odgoda predavanja

Mehanizacija u VVV - odgoda predavanja

Objavljeno: 21. siječanj 2016. u 9:14
Vup.hr : Sistematski pregled redovitih studenata

Sistematski pregled redovitih studenata

Objavljeno: 19. siječanj 2016. u 13:18
Vup.hr : Studentska anketa

Studentska anketa

Objavljeno: 19. siječanj 2016. u 9:41
Vup.hr : Osnove sociologije - II kolokvij redoviti studij

Osnove sociologije - II kolokvij redoviti studij

Objavljeno: 18. siječanj 2016. u 10:45
Vup.hr : Mentorski sastanak - studenti s invaliditetom

Mentorski sastanak - studenti s invaliditetom

Objavljeno: 18. siječanj 2016. u 10:36
Vup.hr : Terenska nastava TZK I.(Geocaching)

Terenska nastava TZK I.(Geocaching)

Objavljeno: 15. siječanj 2016. u 14:09
Vup.hr : Prerada voća vježbe 18.1.2016.

Prerada voća vježbe 18.1.2016.

Objavljeno: 12. siječanj 2016. u 9:59
Vup.hr : Terenska nastava TZK I.

Terenska nastava TZK I.

Objavljeno: 8. siječanj 2016. u 14:11
Vup.hr : Vježbe Prerada voća 11.1.2016.

Vježbe Prerada voća 11.1.2016.

Objavljeno: 8. siječanj 2016. u 11:02
Vup.hr : Rezultati kolkvija I. - HERBOLOGIJA S FITOFARMACIJOM

Rezultati kolkvija I. - HERBOLOGIJA S FITOFARMACIJOM

Objavljeno: 16. prosinac 2015. u 23:19
Vup.hr : Rezultati kolokvija I. - ENTOMOLOGIJA

Rezultati kolokvija I. - ENTOMOLOGIJA

Objavljeno: 15. prosinac 2015. u 16:12
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA ZAŠTITA NA RADU

STRUČNA PRAKSA ZAŠTITA NA RADU

Objavljeno: 11. prosinac 2015. u 10:21
Vup.hr : Kemija – odgoda i nadoknada predavanja

Kemija – odgoda i nadoknada predavanja

Objavljeno: 7. prosinac 2015. u 14:20
Vup.hr : Rezultati kolokvija iz Njemačkog jezika I i III

Rezultati kolokvija iz Njemačkog jezika I i III

Objavljeno: 6. prosinac 2015. u 22:33
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura - održavanje nastave

Tjelesna i zdravstvena kultura - održavanje nastave

Objavljeno: 4. prosinac 2015. u 14:06
Vup.hr : Rezultati 1. kolokvija iz Tehnologije ugljikohidrata

Rezultati 1. kolokvija iz Tehnologije ugljikohidrata

Objavljeno: 4. prosinac 2015. u 12:34
Vup.hr : Obavijest za studente VVV-a

Obavijest za studente VVV-a

Objavljeno: 29. studeni 2015. u 17:43
Vup.hr : Nastava iz kolegija Tjelesna i zdravstvene kultura I

Nastava iz kolegija Tjelesna i zdravstvene kultura I

Objavljeno: 27. studeni 2015. u 13:33
Vup.hr : Matematika - odgoda predavanja i vježbi

Matematika - odgoda predavanja i vježbi

Objavljeno: 26. studeni 2015. u 7:27
Vup.hr : Raspored predavanja za izvanredne studente

Raspored predavanja za izvanredne studente

Objavljeno: 25. studeni 2015. u 14:48
Vup.hr : Konzultacije iz TZK I.-prof. Blažičević

Konzultacije iz TZK I.-prof. Blažičević

Objavljeno: 25. studeni 2015. u 10:37
Vup.hr : ENTOMOLOGIJA - Promjena termina kolokvija

ENTOMOLOGIJA - Promjena termina kolokvija

Objavljeno: 24. studeni 2015. u 13:59
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Objavljeno: 23. studeni 2015. u 15:18
Vup.hr : Konzultacije iz TZK I.-prof. Blažičević

Konzultacije iz TZK I.-prof. Blažičević

Objavljeno: 18. studeni 2015. u 15:35
Vup.hr : Raspored predavanja za izvanredne studente

Raspored predavanja za izvanredne studente

Objavljeno: 18. studeni 2015. u 7:56
Vup.hr : Matematika - odgoda vježbi

Matematika - odgoda vježbi

Objavljeno: 17. studeni 2015. u 7:37
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura I - odrada nastave

Tjelesna i zdravstvena kultura I - odrada nastave

Objavljeno: 16. studeni 2015. u 9:24
Vup.hr : Obavijest za redovite studente 1. i 2. godine VVV-a

Obavijest za redovite studente 1. i 2. godine VVV-a

Objavljeno: 9. studeni 2015. u 10:49
Vup.hr : Kemija - promjena termina održavanja nastave

Kemija - promjena termina održavanja nastave

Objavljeno: 5. studeni 2015. u 9:26
Vup.hr : Mehanizacija u VVV - odgoda predavanja i vježbi

Mehanizacija u VVV - odgoda predavanja i vježbi

Objavljeno: 4. studeni 2015. u 8:40
Vup.hr : Matematika - odgoda predavanja

Matematika - odgoda predavanja

Objavljeno: 2. studeni 2015. u 8:41
Vup.hr : Primjena računala - odgoda predavanja

Primjena računala - odgoda predavanja

Objavljeno: 27. listopad 2015. u 12:57
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Osnove sociologije

Odgoda predavanja iz kolegija Osnove sociologije

Objavljeno: 18. listopad 2015. u 23:00
Vup.hr : Odgoda predavanja

Odgoda predavanja

Objavljeno: 14. listopad 2015. u 10:56
Vup.hr : Odgoda predavanja i vježbi iz Primjene računala

Odgoda predavanja i vježbi iz Primjene računala

Objavljeno: 6. listopad 2015. u 10:45
Vup.hr : Raspored nastave TZK I.po grupama

Raspored nastave TZK I.po grupama

Objavljeno: 5. listopad 2015. u 8:21
Vup.hr : VJEŽBE IZ PRERADE VOĆA-GRUPE

VJEŽBE IZ PRERADE VOĆA-GRUPE

Objavljeno: 3. listopad 2015. u 9:52
Vup.hr : Ispit pred povjerenstvom iz kemije

Ispit pred povjerenstvom iz kemije

Objavljeno: 15. rujan 2015. u 14:58
Vup.hr : Termin održavanja Dekanskog roka

Termin održavanja Dekanskog roka

Objavljeno: 15. rujan 2015. u 12:23
Vup.hr : Usmeni iz botanike

Usmeni iz botanike

Objavljeno: 11. rujan 2015. u 8:49
Vup.hr : Ispit pred Povjerenstvom iz kolegija KEMIJA

Ispit pred Povjerenstvom iz kolegija KEMIJA

Objavljeno: 9. rujan 2015. u 11:13
Vup.hr : Obavijest za studente VVV-a (2. godina)

Obavijest za studente VVV-a (2. godina)

Objavljeno: 7. rujan 2015. u 13:00
Vup.hr : Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Objavljeno: 25. kolovoz 2015. u 11:24
Vup.hr : OBAVIJEST ZA STUDENTE VVV-a

OBAVIJEST ZA STUDENTE VVV-a

Objavljeno: 3. kolovoz 2015. u 13:13
Vup.hr : Obavijest - novosti o upisima

Obavijest - novosti o upisima

Objavljeno: 14. srpanj 2015. u 11:21
Vup.hr : Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Objavljeno: 7. srpanj 2015. u 11:41
Vup.hr : Usmeni ispit iz kolegija Troškovi i kalkulacije

Usmeni ispit iz kolegija Troškovi i kalkulacije

Objavljeno: 26. lipanj 2015. u 13:15
Vup.hr : OBAVIJEST ZA STUDENTE VVV-a

OBAVIJEST ZA STUDENTE VVV-a

Objavljeno: 23. lipanj 2015. u 12:22
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Objavljeno: 23. lipanj 2015. u 8:24
Vup.hr : Podjela potpisa iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Podjela potpisa iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Objavljeno: 17. lipanj 2015. u 11:09
Vup.hr : Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Objavljeno: 15. lipanj 2015. u 12:11
Vup.hr : Usmeni ispit iz kolegija Troškovi i kalkulacije

Usmeni ispit iz kolegija Troškovi i kalkulacije

Objavljeno: 14. lipanj 2015. u 19:59
Vup.hr : Promjena termina ispita iz botanike

Promjena termina ispita iz botanike

Objavljeno: 11. lipanj 2015. u 9:50
Vup.hr : Održavanje predavanja - Njemački jezik II

Održavanje predavanja - Njemački jezik II

Objavljeno: 10. lipanj 2015. u 17:20
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK II.

Odrada nastave iz TZK II.

Objavljeno: 5. lipanj 2015. u 11:15
Vup.hr : Troškovi i kalkulacije

Troškovi i kalkulacije

Objavljeno: 3. lipanj 2015. u 14:27
Vup.hr : 2. kolokvij iz botanike

2. kolokvij iz botanike

Objavljeno: 2. lipanj 2015. u 9:13
Vup.hr : Održavanje predavanja - Njemački jezik II

Održavanje predavanja - Njemački jezik II

Objavljeno: 2. lipanj 2015. u 0:20
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Objavljeno: 1. lipanj 2015. u 12:25
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK II.

Odrada nastave iz TZK II.

Objavljeno: 1. lipanj 2015. u 11:29
Vup.hr : Nadoknada predavanja iz botanike

Nadoknada predavanja iz botanike

Objavljeno: 28. svibanj 2015. u 10:47
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK II.

Odrada nastave iz TZK II.

Objavljeno: 30. travanj 2015. u 16:10
Vup.hr : Rezultati kolokvija iz Njemačkog jezika II

Rezultati kolokvija iz Njemačkog jezika II

Objavljeno: 24. travanj 2015. u 10:28
Vup.hr : Odgoda nastave TZK.II.

Odgoda nastave TZK.II.

Objavljeno: 17. travanj 2015. u 10:42
Vup.hr : Njemački jezik II- kolokvij

Njemački jezik II- kolokvij

Objavljeno: 13. travanj 2015. u 16:40
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK II.

Odrada nastave iz TZK II.

Objavljeno: 10. travanj 2015. u 11:25
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Objavljeno: 2. travanj 2015. u 10:20
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 31. ožujak 2015. u 10:53
Vup.hr : OBVEZA POHAĐANJA STRUČNE PRAKSE

OBVEZA POHAĐANJA STRUČNE PRAKSE

Objavljeno: 31. ožujak 2015. u 8:40
Vup.hr : Njemački jezik II

Njemački jezik II

Objavljeno: 30. ožujak 2015. u 11:03
Vup.hr : Odgoda predmeta Organizacija i upravljanje

Odgoda predmeta Organizacija i upravljanje

Objavljeno: 24. ožujak 2015. u 8:46
Vup.hr : Promjena termina predavanja iz botanike

Promjena termina predavanja iz botanike

Objavljeno: 24. ožujak 2015. u 8:27
Vup.hr : Odgoda vježbi iz TZK II.

Odgoda vježbi iz TZK II.

Objavljeno: 23. ožujak 2015. u 15:02
Vup.hr : Njemački jezik II

Njemački jezik II

Objavljeno: 21. ožujak 2015. u 18:18
Vup.hr : Rezultati pismenog ispita iz kolegija Prerada voća

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Prerada voća

Objavljeno: 20. ožujak 2015. u 9:40
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 13. ožujak 2015. u 10:16
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 12. ožujak 2015. u 14:04
Vup.hr : OBAVIJEST ZA STUDENTE VVV-a

OBAVIJEST ZA STUDENTE VVV-a

Objavljeno: 12. ožujak 2015. u 10:44
Vup.hr : Promjena termina predavanja iz botanike

Promjena termina predavanja iz botanike

Objavljeno: 10. ožujak 2015. u 8:50
Vup.hr : Odgoda predavanja iz botanike

Odgoda predavanja iz botanike

Objavljeno: 4. ožujak 2015. u 12:51
Vup.hr : Raspored TZK-a II.,ljetni semestar 2014./2015.

Raspored TZK-a II.,ljetni semestar 2014./2015.

Objavljeno: 27. veljača 2015. u 9:40
Vup.hr : Obavijest o održavanju komisijskog ispita

Obavijest o održavanju komisijskog ispita

Objavljeno: 25. veljača 2015. u 10:05
Vup.hr : Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik I. i II.

Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik I. i II.

Objavljeno: 17. veljača 2015. u 16:08
Vup.hr : Obavijest za sve studente VVV-a

Obavijest za sve studente VVV-a

Objavljeno: 16. veljača 2015. u 10:15
Vup.hr : Promjena vremena održavanja ispita iz Njemačkog jezika

Promjena vremena održavanja ispita iz Njemačkog jezika

Objavljeno: 15. veljača 2015. u 21:19
Vup.hr : Podjela potpisa iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Podjela potpisa iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Objavljeno: 12. veljača 2015. u 16:08
Vup.hr : Promjena termina pismenog ispita iz botanike

Promjena termina pismenog ispita iz botanike

Objavljeno: 6. veljača 2015. u 9:05
Vup.hr : Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Usmeni dio ispita iz kolegija Engleski jezik

Objavljeno: 3. veljača 2015. u 16:40
Vup.hr : Obavijest redovnim studentima druge godine VVV smjera

Obavijest redovnim studentima druge godine VVV smjera

Objavljeno: 30. siječanj 2015. u 11:02
Vup.hr : Obavijest - promjena termina ispita iz ENTOMOLOGIJE

Obavijest - promjena termina ispita iz ENTOMOLOGIJE

Objavljeno: 29. siječanj 2015. u 14:24
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 29. siječanj 2015. u 11:49
Vup.hr : Obavijest za studente 1. godine VVV-a

Obavijest za studente 1. godine VVV-a

Objavljeno: 29. siječanj 2015. u 8:41
Vup.hr : Njemački jezik za izvanredne studente

Njemački jezik za izvanredne studente

Objavljeno: 27. siječanj 2015. u 22:23
Vup.hr : Primjena računala - 2. kolokvij za izvanredne studente

Primjena računala - 2. kolokvij za izvanredne studente

Objavljeno: 23. siječanj 2015. u 14:01
Vup.hr : Njemački jezik I

Njemački jezik I

Objavljeno: 22. siječanj 2015. u 21:28
Vup.hr : GEOCACHING-upute za terensku nastavu TZK-a

GEOCACHING-upute za terensku nastavu TZK-a

Objavljeno: 20. siječanj 2015. u 15:36
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 20. siječanj 2015. u 13:40
Vup.hr : Rezultati kolokvija iz vježbi

Rezultati kolokvija iz vježbi

Objavljeno: 20. siječanj 2015. u 9:48
Vup.hr : Obavijest o nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Obavijest o nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Objavljeno: 16. siječanj 2015. u 13:57
Vup.hr : Odgoda konzultacija iz TZK

Odgoda konzultacija iz TZK

Objavljeno: 15. siječanj 2015. u 9:13
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Objavljeno: 23. prosinac 2014. u 13:11
Vup.hr : Konzultacije kod Vesne Vulić, prof.

Konzultacije kod Vesne Vulić, prof.

Objavljeno: 18. prosinac 2014. u 11:33
Vup.hr : Rezultati 1. kolokvija - Herbologija s fitofarmacijom

Rezultati 1. kolokvija - Herbologija s fitofarmacijom

Objavljeno: 17. prosinac 2014. u 23:35
Vup.hr : Ispravak I kolokvija iz Tehnologije JAK

Ispravak I kolokvija iz Tehnologije JAK

Objavljeno: 17. prosinac 2014. u 14:03
Vup.hr : Obavijest za IZVANREDNE studente 2. godine VVV-a

Obavijest za IZVANREDNE studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 11. prosinac 2014. u 14:24
Vup.hr : Obavijest za studente 3.godine VVV-a

Obavijest za studente 3.godine VVV-a

Objavljeno: 10. prosinac 2014. u 20:03
Vup.hr : Odgoda nastave njemačkog jezika

Odgoda nastave njemačkog jezika

Objavljeno: 8. prosinac 2014. u 20:31
Vup.hr : Njemački jezik I

Njemački jezik I

Objavljeno: 8. prosinac 2014. u 8:31
Vup.hr : Njemački jezik I

Njemački jezik I

Objavljeno: 3. prosinac 2014. u 9:52
Vup.hr : Terenska nastava iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Terenska nastava iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Objavljeno: 2. prosinac 2014. u 14:45
Vup.hr : Kolokvij I iz Entomologije

Kolokvij I iz Entomologije

Objavljeno: 2. prosinac 2014. u 9:18
Vup.hr : Njemački jezik I, konzultativna nastava

Njemački jezik I, konzultativna nastava

Objavljeno: 1. prosinac 2014. u 10:24
Vup.hr : Stručna praksa I

Stručna praksa I

Objavljeno: 24. studeni 2014. u 22:10
Vup.hr : Rezultati kolokvija iz Vinogradarstva I

Rezultati kolokvija iz Vinogradarstva I

Objavljeno: 22. studeni 2014. u 11:41
Vup.hr : Stručna radionica za studente II. i III. godine

Stručna radionica za studente II. i III. godine

Objavljeno: 21. studeni 2014. u 13:44
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 17. studeni 2014. u 13:07
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 14. studeni 2014. u 11:31
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 14. studeni 2014. u 10:55
Vup.hr : Obavijest za IZVANREDNE studente 3. godine VVV-a

Obavijest za IZVANREDNE studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 11. studeni 2014. u 11:19
Vup.hr : Obavijest za stuidente 2. godine VVV-a

Obavijest za stuidente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 5. studeni 2014. u 17:17
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 27. listopad 2014. u 11:00
Vup.hr : Odrada vježbi iz Matematike

Odrada vježbi iz Matematike

Objavljeno: 21. listopad 2014. u 20:25
Vup.hr : Obavijest za studente 2. i 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. i 3. godine VVV-a

Objavljeno: 20. listopad 2014. u 9:29
Vup.hr : Nastava iz kolegija Kemija - izmjene u rasporedu

Nastava iz kolegija Kemija - izmjene u rasporedu

Objavljeno: 13. listopad 2014. u 12:27
Vup.hr : Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Obavijest za studente 3. godine VVV-a

Objavljeno: 13. listopad 2014. u 11:12
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine

Obavijest za studente 2. godine

Objavljeno: 7. listopad 2014. u 22:05
da će dana 09.10.2014. god. (četvrtak) umjesto vježbi iz kolegija Herbologija s fitofarmacijom biti održana stručna praksa (BERBA GROŽĐA)
da će dana 09.10.2014. god. (četvrtak) umjesto vježbi iz kolegija Herbologija s fitofarmacijom biti održana stručna praksa (BERBA GROŽĐA)
Vup.hr : Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Objavljeno: 7. listopad 2014. u 20:03
da će dana 09.10.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA.
da će dana 09.10.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA.
Vup.hr : Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Objavljeno: 3. listopad 2014. u 14:36
da će dana 07.10.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA.
da će dana 07.10.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA.
Vup.hr : Obavijest o korištenju sportskih terena VUP-a

Obavijest o korištenju sportskih terena VUP-a

Objavljeno: 3. listopad 2014. u 14:23
Vup.hr : Raspored TZK-a I., zimski semestar 2014./2015.

Raspored TZK-a I., zimski semestar 2014./2015.

Objavljeno: 3. listopad 2014. u 11:04
Vup.hr : Njemački jezik I - termin predavanja

Njemački jezik I - termin predavanja

Objavljeno: 2. listopad 2014. u 20:45
Vup.hr : Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Objavljeno: 29. rujan 2014. u 7:47
Obavještavaju se studenti II. i III. godine V.V.V-a da će dana 30.09.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA.
Obavještavaju se studenti II. i III. godine V.V.V-a da će dana 30.09.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA.
Vup.hr : Odgoda nastave iz kolegija Njemački jezik I

Odgoda nastave iz kolegija Njemački jezik I

Objavljeno: 28. rujan 2014. u 23:47
Vup.hr : Obavještavaju se studenti II. i III. godine da se odgađa stručna praksa za 26.09.

Obavještavaju se studenti II. i III. godine da se odgađa stručna praksa za 26.09.

Objavljeno: 24. rujan 2014. u 12:05
Zbog loših vremenskih uvijeta odgađa se stručna praksa zakazana za 26.09.2014.god.
Zbog loših vremenskih uvijeta odgađa se stručna praksa zakazana za 26.09.2014.god.
Vup.hr : Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Obavještavaju se studenti II. i III. godine

Objavljeno: 16. rujan 2014. u 14:50
da će dana 17.09.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA. Polazak je dogovoren na sastanku od 12.09.2014. prva grupa 06.30h, druga grupa 07.30h. OBAVEZNO PONIJETI GUMENE ČIZME I RUKAVICE ZA BERBU.
da će dana 17.09.2014. god. biti održana stručna praksa BERBA GROŽĐA. Polazak je dogovoren na sastanku od 12.09.2014. prva grupa 06.30h, druga grupa 07.30h. OBAVEZNO PONIJETI GUMENE ČIZME I RUKAVICE ZA BERBU.
Vup.hr : USMENI DIO ISPITA IZ ENGLESKOG JEZIKA

USMENI DIO ISPITA IZ ENGLESKOG JEZIKA

Objavljeno: 16. rujan 2014. u 9:24
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Objavljeno: 16. rujan 2014. u 9:16
Vup.hr : Odgađa se stručna praksa

Odgađa se stručna praksa

Objavljeno: 14. rujan 2014. u 10:33
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 4. srpanj 2014. u 10:27
Vup.hr : Termini ispita kod predavača Kristiana Đokića

Termini ispita kod predavača Kristiana Đokića

Objavljeno: 25. lipanj 2014. u 22:16
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 19. lipanj 2014. u 16:52
Vup.hr : Rezultati kolokvija iz Fiziologije bilja

Rezultati kolokvija iz Fiziologije bilja

Objavljeno: 13. lipanj 2014. u 15:46
Vup.hr : Podjela potpisa iz TZK II.

Podjela potpisa iz TZK II.

Objavljeno: 10. lipanj 2014. u 11:38
Vup.hr : Rezultati Kolokvija br.2 iz Mikrobiologije

Rezultati Kolokvija br.2 iz Mikrobiologije

Objavljeno: 10. lipanj 2014. u 9:22
Vup.hr : Važna obavijest o nastavi TZK-a

Važna obavijest o nastavi TZK-a

Objavljeno: 9. lipanj 2014. u 14:58
Vup.hr : Obavijest o korištenju sportskih terena

Obavijest o korištenju sportskih terena

Objavljeno: 28. svibanj 2014. u 14:12
Vup.hr : Poziv na predavanje

Poziv na predavanje

Objavljeno: 27. svibanj 2014. u 6:50
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK-a II.

Odrada nastave iz TZK-a II.

Objavljeno: 26. svibanj 2014. u 14:44
Vup.hr : OBAVIJEST O "VUPIJADI"

OBAVIJEST O "VUPIJADI"

Objavljeno: 20. svibanj 2014. u 16:11
Vup.hr : Važna obavijest-TZK

Važna obavijest-TZK

Objavljeno: 16. svibanj 2014. u 15:57
Vup.hr : OBAVIJEST - Stručna ekskurzija studenata VVV-a i PT-a

OBAVIJEST - Stručna ekskurzija studenata VVV-a i PT-a

Objavljeno: 13. svibanj 2014. u 11:53
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod predavača Kristiana Đokića

Objavljeno: 12. svibanj 2014. u 15:31
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 12. svibanj 2014. u 10:24
Vup.hr : Obavijest za studente 1. godine VVV-a

Obavijest za studente 1. godine VVV-a

Objavljeno: 12. svibanj 2014. u 9:50
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 5. svibanj 2014. u 12:18
Vup.hr : Novi termini odrade nastave TZK-a II.;

Novi termini odrade nastave TZK-a II.;

Objavljeno: 3. svibanj 2014. u 12:58
Vup.hr : Obavijest za studente 1. godine VVV-a

Obavijest za studente 1. godine VVV-a

Objavljeno: 28. travanj 2014. u 12:34
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK-a II.

Odrada nastave iz TZK-a II.

Objavljeno: 25. travanj 2014. u 13:09
Vup.hr : Korištenje sportskih terena;

Korištenje sportskih terena;

Objavljeno: 14. travanj 2014. u 15:05
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 10. travanj 2014. u 11:31
Vup.hr : Raspored predavanja - Njemački jezik II

Raspored predavanja - Njemački jezik II

Objavljeno: 8. travanj 2014. u 9:25
Vup.hr : Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Obavijest za studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 7. travanj 2014. u 15:44
Vup.hr : Obavijest za studente druge godine

Obavijest za studente druge godine

Objavljeno: 3. travanj 2014. u 11:17
Vup.hr : Njemački jezik II - predavanja

Njemački jezik II - predavanja

Objavljeno: 28. ožujak 2014. u 15:34
Vup.hr : Obavijest za izvanredne studente 2. godine VVV-a

Obavijest za izvanredne studente 2. godine VVV-a

Objavljeno: 27. ožujak 2014. u 12:20
Vup.hr : Odrada nastave iz TZK-a II.

Odrada nastave iz TZK-a II.

Objavljeno: 25. ožujak 2014. u 11:35
Vup.hr : Ispitni rok - Njemački jezik I, Njemački jezik II, Njemački jezik III

Ispitni rok - Njemački jezik I, Njemački jezik II, Njemački jezik III

Objavljeno: 25. ožujak 2014. u 10:01
Obavještavaju se studenti preddiplomskih stručnih studija kako će se ispitni rok predviđen za 26.3.2014. u 15:00 sati održati u petak 28.3.2014. u 16:30 sati u dvorani Vjekoslav Babukić.
Obavještavaju se studenti preddiplomskih stručnih studija kako će se ispitni rok predviđen za 26.3.2014. u 15:00 sati održati u petak 28.3.2014. u 16:30 sati u dvorani Vjekoslav Babukić.
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Njemački jezik

Odgoda predavanja iz kolegija Njemački jezik

Objavljeno: 24. ožujak 2014. u 10:19
Obavještavaju se redovni i izvanredni studenti preddiplomskih stručnih studija da se nastava iz kolegija Njemački jezik II ovaj tjedan (od24. -29.3.2014.) neće održati.
Obavještavaju se redovni i izvanredni studenti preddiplomskih stručnih studija da se nastava iz kolegija Njemački jezik II ovaj tjedan (od24. -29.3.2014.) neće održati.
Vup.hr : Obavještavaju se studenti 2. godine

Obavještavaju se studenti 2. godine

Objavljeno: 20. ožujak 2014. u 12:23
da će dana 24.03.2014. umjesto kolegija Vinogradarstvo II imati kolegij Voćarstvo II, a u utorak 25.03.2014. kolegij stručna praksa II umjesto kolegija Tehnologija vina II.
da će dana 24.03.2014. umjesto kolegija Vinogradarstvo II imati kolegij Voćarstvo II, a u utorak 25.03.2014. kolegij stručna praksa II umjesto kolegija Tehnologija vina II.
Vup.hr : Obavještavaju se studenti 2.godine

Obavještavaju se studenti 2.godine

Objavljeno: 20. ožujak 2014. u 12:22
Obavještavaju se studenti 2.godine VVV-a da sutra na stručnu praksu II kreću u 7:00 iz dvorišta Veleučilišta u Požegi.
Obavještavaju se studenti 2.godine VVV-a da sutra na stručnu praksu II kreću u 7:00 iz dvorišta Veleučilišta u Požegi.
Vup.hr : KORIŠTENJE SPORTSKIH TERENA VELEUČILIŠTA U POŽEGI

KORIŠTENJE SPORTSKIH TERENA VELEUČILIŠTA U POŽEGI

Objavljeno: 17. ožujak 2014. u 13:52
Vup.hr : Nastava iz predmeta Fitopatologija

Nastava iz predmeta Fitopatologija

Objavljeno: 12. ožujak 2014. u 12:50
Vup.hr : Rezultati ispita iz kemije

Rezultati ispita iz kemije

Objavljeno: 12. ožujak 2014. u 12:14
Vup.hr : Obavještavaju se studenti 3 godine

Obavještavaju se studenti 3 godine

Objavljeno: 10. ožujak 2014. u 14:34
Vup.hr : Obavijest za studente 2. Godine

Obavijest za studente 2. Godine

Objavljeno: 10. ožujak 2014. u 13:02
Vup.hr : Novi termin konzultacija (prof. Blažičević)

Novi termin konzultacija (prof. Blažičević)

Objavljeno: 6. ožujak 2014. u 11:34
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Fitopatologija

Odgoda predavanja iz kolegija Fitopatologija

Objavljeno: 5. ožujak 2014. u 21:13
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST ZA NASTAVU TZK-a

VAŽNA OBAVIJEST ZA NASTAVU TZK-a

Objavljeno: 5. ožujak 2014. u 8:40
Vup.hr : NOVI RASPORED TZK-a II. ZA LJETNI SEMESTAR;

NOVI RASPORED TZK-a II. ZA LJETNI SEMESTAR;

Objavljeno: 4. ožujak 2014. u 10:05
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B.Pisker

Objavljeno: 3. ožujak 2014. u 8:33
Vup.hr : Obavijest za studente 2. Godine

Obavijest za studente 2. Godine

Objavljeno: 28. veljača 2014. u 11:28
Vup.hr : Obavijest za studente treće godine

Obavijest za studente treće godine

Objavljeno: 26. veljača 2014. u 13:30
Vup.hr : Odgoda skupnih konzultacija

Odgoda skupnih konzultacija

Objavljeno: 17. veljača 2014. u 19:47
Vup.hr : Rezultati 2. kolokvija iz kemije za izvanredne studente

Rezultati 2. kolokvija iz kemije za izvanredne studente

Objavljeno: 17. veljača 2014. u 12:00
Vup.hr : Odlazak u Vetovo (studenti III. god.)

Odlazak u Vetovo (studenti III. god.)

Objavljeno: 7. veljača 2014. u 15:09
Vup.hr : rezultati ispravaka kolokvija iz kemije

rezultati ispravaka kolokvija iz kemije

Objavljeno: 5. veljača 2014. u 16:53
Vup.hr : Rezultati 2. kolokvija iz kemije (izvanredni studenti)

Rezultati 2. kolokvija iz kemije (izvanredni studenti)

Objavljeno: 3. veljača 2014. u 8:30
Vup.hr : Rezultati 2. kolokvija iz kemije

Rezultati 2. kolokvija iz kemije

Objavljeno: 31. siječanj 2014. u 10:20
Vup.hr : POTPISI IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

POTPISI IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

Objavljeno: 27. siječanj 2014. u 18:20
Vup.hr : Promjena termina nastave iz TZK-a

Promjena termina nastave iz TZK-a

Objavljeno: 23. siječanj 2014. u 14:37
Vup.hr : TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

Objavljeno: 14. siječanj 2014. u 11:37
Vup.hr : VJEŽBE-PRERADA VOĆA

VJEŽBE-PRERADA VOĆA

Objavljeno: 10. siječanj 2014. u 10:51
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Objavljeno: 4. siječanj 2014. u 16:42
Vup.hr : TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

Objavljeno: 18. prosinac 2013. u 10:50
Vup.hr : Raspored kolokvija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Raspored kolokvija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 16. prosinac 2013. u 10:54
Vup.hr : Mentorski sastanak 3. godina

Mentorski sastanak 3. godina

Objavljeno: 15. prosinac 2013. u 7:21
Vup.hr : Nastava iz kolegija Voćarstvo I i VinogradarstvoI.

Nastava iz kolegija Voćarstvo I i VinogradarstvoI.

Objavljeno: 13. prosinac 2013. u 14:58
Vup.hr : Kolokvij iz kolegija Herbologija s fitofarmacijom

Kolokvij iz kolegija Herbologija s fitofarmacijom

Objavljeno: 10. prosinac 2013. u 19:00
Vup.hr : Rezultati 1. kolokvija iz kemije za izvanredne studente

Rezultati 1. kolokvija iz kemije za izvanredne studente

Objavljeno: 9. prosinac 2013. u 13:36
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA III

STRUČNA PRAKSA III

Objavljeno: 9. prosinac 2013. u 11:42
Vup.hr : Skupne konzultacije iz Matematike i Tehničke fizike

Skupne konzultacije iz Matematike i Tehničke fizike

Objavljeno: 9. prosinac 2013. u 11:01
Vup.hr : Sastanak vezan za nastavu TZK-a

Sastanak vezan za nastavu TZK-a

Objavljeno: 9. prosinac 2013. u 9:00
Vup.hr : Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Objavljeno: 3. prosinac 2013. u 15:20
Vup.hr : TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

Objavljeno: 3. prosinac 2013. u 10:47
Vup.hr : Raspored polaganja kolokvija Engleski jezik I.

Raspored polaganja kolokvija Engleski jezik I.

Objavljeno: 2. prosinac 2013. u 12:19
Vup.hr : Nastava TZK-a

Nastava TZK-a

Objavljeno: 1. prosinac 2013. u 21:07
Vup.hr : Nastava TZK-a

Nastava TZK-a

Objavljeno: 24. studeni 2013. u 17:01
Vup.hr : OBAVIJEST O NASTAVI TZK-A;

OBAVIJEST O NASTAVI TZK-A;

Objavljeno: 19. studeni 2013. u 18:15
Vup.hr : OBAVIJEST O NASTAVI TZK-A;

OBAVIJEST O NASTAVI TZK-A;

Objavljeno: 15. studeni 2013. u 13:38
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA III

STRUČNA PRAKSA III

Objavljeno: 6. studeni 2013. u 8:55
Vup.hr : TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA, PIVA I OCTA

Objavljeno: 6. studeni 2013. u 8:42
Vup.hr : mentorski sastanak

mentorski sastanak

Objavljeno: 4. studeni 2013. u 15:08
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA III

STRUČNA PRAKSA III

Objavljeno: 30. listopad 2013. u 14:43
Vup.hr : Obavijest za studente druge gdine

Obavijest za studente druge gdine

Objavljeno: 28. listopad 2013. u 19:57
Vježbe iz kolegija Vinogradarstvo I odgađaju se i održati će se 5. Studenog u 12 sati.
Vježbe iz kolegija Vinogradarstvo I odgađaju se i održati će se 5. Studenog u 12 sati.
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA III

STRUČNA PRAKSA III

Objavljeno: 21. listopad 2013. u 21:43
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Konzultacije kod dr.sc. B. Pisker

Objavljeno: 21. listopad 2013. u 13:29
Vup.hr : Nadoknada predavanja iz Matematike

Nadoknada predavanja iz Matematike

Objavljeno: 17. listopad 2013. u 13:11
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA 3

STRUČNA PRAKSA 3

Objavljeno: 16. listopad 2013. u 13:51
Vup.hr : Obavijest (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Obavijest (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 15. listopad 2013. u 12:23
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA 3.

STRUČNA PRAKSA 3.

Objavljeno: 10. listopad 2013. u 11:58
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA 3. - berba grožđa

STRUČNA PRAKSA 3. - berba grožđa

Objavljeno: 9. listopad 2013. u 10:36
Vup.hr : Stručna praksa I, pt smjera

Stručna praksa I, pt smjera

Objavljeno: 7. listopad 2013. u 10:00
Vup.hr : RASPORED SATI TZK- 1.GOD.

RASPORED SATI TZK- 1.GOD.

Objavljeno: 7. listopad 2013. u 8:10
Vup.hr : Obavijest za studente druge godine

Obavijest za studente druge godine

Objavljeno: 4. listopad 2013. u 13:18
Dana 07.10.2013. (ponedjeljak) nastava iz kolegija Vinogradarstvo I održati će se u Vinogradu Veleučilišta u Požegi Polazak u nastavnu bazu je u 9 sati iz dvorišta Veleučilišta u Požegi. Mole se studenti da se prikladno obuku.
Vup.hr : III. god - STRUČNA PRAKSA 3.

III. god - STRUČNA PRAKSA 3.

Objavljeno: 30. rujan 2013. u 15:17
Vup.hr : Odgoda predavanja iz Kemije i Biokemije

Odgoda predavanja iz Kemije i Biokemije

Objavljeno: 30. rujan 2013. u 6:59
Zbog službene spriječenosti predavanja iz kemije i biokemije zakazana za 30.9. i 1.10. kod dr.sc.Dinka Zime, neće se održati. Nadoknada predavanja održat će se u dogovoru s profesorom.
Vup.hr : Obavijest za redovne studente prve godine

Obavijest za redovne studente prve godine

Objavljeno: 29. rujan 2013. u 23:39
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Osnove sociologije

Odgoda predavanja iz kolegija Osnove sociologije

Objavljeno: 25. rujan 2013. u 13:29
Vup.hr : POTPISI IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

POTPISI IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

Objavljeno: 23. rujan 2013. u 14:26
Vup.hr : Obavijest za studente koji upisuju treću godinu

Obavijest za studente koji upisuju treću godinu

Objavljeno: 23. rujan 2013. u 9:44
Vup.hr : Zbog kiše berba zakazana za petak 20.09.2013. g. odgađa se za ponedjeljak 23.09.2013.g.

Zbog kiše berba zakazana za petak 20.09.2013. g. odgađa se za ponedjeljak 23.09.2013.g.

Objavljeno: 19. rujan 2013. u 9:35
Uponedjeljak 23.09.2013. u 7.30h, kreću vozila iz dvorišta VUP-a na stručnu praksu u berbu grožđa. Ponijeti prikladnu odjeću, obuću (čizme)i rukavice za rad u vinogradu.
Vup.hr : STRUČNA PRAKSA 3. - berba grožđa GRAŠEVINA

STRUČNA PRAKSA 3. - berba grožđa GRAŠEVINA

Objavljeno: 18. rujan 2013. u 9:36
Vup.hr : Ispitni rok iz kolegija "TLO I UREĐENJE PROIZVODNOG PROSTORA"

Ispitni rok iz kolegija "TLO I UREĐENJE PROIZVODNOG PROSTORA"

Objavljeno: 16. rujan 2013. u 10:26
zakazan za utorak 17.09.2013. u 16 sati neće se održati. Navedeni ispit održat će se 19.09.2013. u 16 sati u dvorani "Napoleon Špun Strižić"
Vup.hr : Stručna praksa 3. - berba grožđa

Stručna praksa 3. - berba grožđa

Objavljeno: 13. rujan 2013. u 14:45
Vup.hr : Prijava tema završnih/diplomskih radova

Prijava tema završnih/diplomskih radova

Objavljeno: 17. srpanj 2013. u 14:47
Vup.hr : Odgoda konzultacija

Odgoda konzultacija

Objavljeno: 19. lipanj 2013. u 23:21
Vup.hr : Termin ispita iz kolegija Primjena računala

Termin ispita iz kolegija Primjena računala

Objavljeno: 19. lipanj 2013. u 23:07
Vup.hr : Prijava tema završnih/diplomskih radova

Prijava tema završnih/diplomskih radova

Objavljeno: 19. lipanj 2013. u 22:58
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Odgoda konzultacija kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 19. lipanj 2013. u 14:09
Vup.hr : Odgoda konzultacija Mario Jakobović dipl.ing., pred.

Odgoda konzultacija Mario Jakobović dipl.ing., pred.

Objavljeno: 18. lipanj 2013. u 13:32
Vup.hr : Odgoda konzultacija dr.sc. Barbara Pisker

Odgoda konzultacija dr.sc. Barbara Pisker

Objavljeno: 17. lipanj 2013. u 9:03
Vup.hr : Mentorski sastanak za studente III. godine

Mentorski sastanak za studente III. godine

Objavljeno: 14. lipanj 2013. u 6:58
Vup.hr : PROGRAM SPORTSKOG NATJECANJA

PROGRAM SPORTSKOG NATJECANJA

Objavljeno: 13. lipanj 2013. u 11:13
Vup.hr : VAŽAN POZIV (SPORTSKO NATJECANJE)

VAŽAN POZIV (SPORTSKO NATJECANJE)

Objavljeno: 12. lipanj 2013. u 15:45
Vup.hr : Nadoknada predavanja iz kolegija Vinogradarstvo II

Nadoknada predavanja iz kolegija Vinogradarstvo II

Objavljeno: 11. lipanj 2013. u 21:48
Vup.hr : Obavijest studentima 2. godine

Obavijest studentima 2. godine

Objavljeno: 11. lipanj 2013. u 21:46
Vup.hr : POPRAVNI KOLOKVIJ-VVV

POPRAVNI KOLOKVIJ-VVV

Objavljeno: 10. lipanj 2013. u 13:08
Vup.hr : VAŽAN POZIV (SPORTSKO NATJECANJE)

VAŽAN POZIV (SPORTSKO NATJECANJE)

Objavljeno: 7. lipanj 2013. u 15:47
Vup.hr : POTPISI IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KUTURE II.

POTPISI IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KUTURE II.

Objavljeno: 6. lipanj 2013. u 13:28
Vup.hr : ERASMUS INFO SAT 10.06.2013.

ERASMUS INFO SAT 10.06.2013.

Objavljeno: 5. lipanj 2013. u 11:30
Vup.hr : Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Objavljeno: 4. lipanj 2013. u 18:00
Vup.hr : Obavijest o odgodi kolokvija iz Fitopatologije

Obavijest o odgodi kolokvija iz Fitopatologije

Objavljeno: 3. lipanj 2013. u 15:20
Vup.hr : Predavanja iz kolegija "Troškovi i kalkulacije"

Predavanja iz kolegija "Troškovi i kalkulacije"

Objavljeno: 3. lipanj 2013. u 12:32
Vup.hr : Kolokvij iz predmeta Fitopatologija

Kolokvij iz predmeta Fitopatologija

Objavljeno: 27. svibanj 2013. u 11:36
Kolokvij iz predmeta Fitopatologija, održati će se dana 03.06.2013, (ponedjeljak) u 08:00 sati, zbog neradnog dana u četvrtak (30.05.2013.).
Kolokvij iz predmeta Fitopatologija, održati će se dana 03.06.2013, (ponedjeljak) u 08:00 sati, zbog neradnog dana u četvrtak (30.05.2013.).
Vup.hr : Pozivaju se redovni i izvanredni studenti 1. godine

Pozivaju se redovni i izvanredni studenti 1. godine

Objavljeno: 27. svibanj 2013. u 6:59
Vup.hr : Termin pismenog ispita kod mr.sc. Kristiana Đokića

Termin pismenog ispita kod mr.sc. Kristiana Đokića

Objavljeno: 22. svibanj 2013. u 13:47
Vup.hr : PROGRAM SPORTSKOG NATJECANJA

PROGRAM SPORTSKOG NATJECANJA

Objavljeno: 21. svibanj 2013. u 13:19
Vup.hr : VAŽAN POZIV (SPORTSKO NATJECANJE)

VAŽAN POZIV (SPORTSKO NATJECANJE)

Objavljeno: 20. svibanj 2013. u 12:08
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod mr.sc. Kristiana Đokića

Odgoda konzultacija kod mr.sc. Kristiana Đokića

Objavljeno: 16. svibanj 2013. u 22:07
Vup.hr : II. kolokvij iz kolegija Engleski jezik II.

II. kolokvij iz kolegija Engleski jezik II.

Objavljeno: 14. svibanj 2013. u 8:15
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Engleski jezik II (22. svibnja 2013.)

Odgoda predavanja iz kolegija Engleski jezik II (22. svibnja 2013.)

Objavljeno: 14. svibanj 2013. u 8:11
Predavanja će se održati dana 17. svibnja 2013. god. od 11,15 - 12,45 sati u dvorani D. Lerman.
Predavanja će se održati dana 17. svibnja 2013. god. od 11,15 - 12,45 sati u dvorani D. Lerman.
Vup.hr : Raspored grupa za polaganje kolokvija Engleski jezik II

Raspored grupa za polaganje kolokvija Engleski jezik II

Objavljeno: 13. svibanj 2013. u 16:25
Vup.hr : Predavanja iz predmeta Dorada i skladištenje u VV-u

Predavanja iz predmeta Dorada i skladištenje u VV-u

Objavljeno: 13. svibanj 2013. u 15:44
Vup.hr : Obavijest o odradi predavanja

Obavijest o odradi predavanja

Objavljeno: 13. svibanj 2013. u 12:19
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod dr. sc. B. Pisker

Odgoda konzultacija kod dr. sc. B. Pisker

Objavljeno: 2. svibanj 2013. u 6:36
Vup.hr : Seminarski rad Prerada voća

Seminarski rad Prerada voća

Objavljeno: 26. travanj 2013. u 11:52
Vup.hr : I. kolokvij iz kolegija Engleski jezik II.

I. kolokvij iz kolegija Engleski jezik II.

Objavljeno: 24. travanj 2013. u 10:27
Vup.hr : Obavezno prisustvovanje stručnoj ekskurziji

Obavezno prisustvovanje stručnoj ekskurziji

Objavljeno: 23. travanj 2013. u 12:46
Vup.hr : Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Objavljeno: 16. travanj 2013. u 11:02
Vup.hr : Predavanje iz kolegija Voćarstvo II

Predavanje iz kolegija Voćarstvo II

Objavljeno: 15. travanj 2013. u 13:48
Vup.hr : Odgoda konzultavija kod dr.sc. Dinko Zima

Odgoda konzultavija kod dr.sc. Dinko Zima

Objavljeno: 12. travanj 2013. u 7:24
Vup.hr : Odlazak na Fame Lab

Odlazak na Fame Lab

Objavljeno: 4. travanj 2013. u 14:37
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Voćarstvo II

Odgoda predavanja iz kolegija Voćarstvo II

Objavljeno: 27. ožujak 2013. u 13:32
Vup.hr : Primjena računala - raspored za ispit

Primjena računala - raspored za ispit

Objavljeno: 19. ožujak 2013. u 20:04
Vup.hr : ODGODA NASTAVE IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE II.

ODGODA NASTAVE IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE II.

Objavljeno: 15. ožujak 2013. u 9:53
Vup.hr : "PAPUČKI JAGLACI"

"PAPUČKI JAGLACI"

Objavljeno: 14. ožujak 2013. u 10:05
Vup.hr : KORIŠTENJE SPORTSKIH TERENA VELEUČILIŠTA

KORIŠTENJE SPORTSKIH TERENA VELEUČILIŠTA

Objavljeno: 12. ožujak 2013. u 10:42
Vup.hr : OBAVIJEST(studentima 1.god.)

OBAVIJEST(studentima 1.god.)

Objavljeno: 11. ožujak 2013. u 10:14
Vup.hr : Obavještavaju se studenti 2 godine

Obavještavaju se studenti 2 godine

Objavljeno: 26. veljača 2013. u 8:56
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 25. veljača 2013. u 11:05
Vup.hr : PRIMJENA RAČUNALA - termin pismenog ispita

PRIMJENA RAČUNALA - termin pismenog ispita

Objavljeno: 20. veljača 2013. u 15:33
Vup.hr : Raspored predavanja za redovne studente (ljetni semestar)

Raspored predavanja za redovne studente (ljetni semestar)

Objavljeno: 19. veljača 2013. u 18:56
Vup.hr : Korovi i suzbijanje korova

Korovi i suzbijanje korova

Objavljeno: 31. siječanj 2013. u 20:12
Vup.hr : Nadoknada predavanja

Nadoknada predavanja

Objavljeno: 23. siječanj 2013. u 10:55
Vup.hr : Potpisi iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Potpisi iz Tjelesne i zdravstvene kulture I.

Objavljeno: 21. siječanj 2013. u 11:03
Vup.hr : Odgoda predavanja za izvanredne studente

Odgoda predavanja za izvanredne studente

Objavljeno: 17. siječanj 2013. u 15:34
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 14. siječanj 2013. u 9:53
Vup.hr : OBAVIJEST TZK

OBAVIJEST TZK

Objavljeno: 11. siječanj 2013. u 15:40
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 11. siječanj 2013. u 15:32
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Organizacija i upravljane

Odgoda predavanja iz kolegija Organizacija i upravljane

Objavljeno: 11. siječanj 2013. u 10:52
Vup.hr : Obavjest o odgodi vježbi kolegija Primjena računala

Obavjest o odgodi vježbi kolegija Primjena računala

Objavljeno: 7. siječanj 2013. u 14:35
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 4. siječanj 2013. u 18:31
Vup.hr : RASPORED NASTAVE TZK-A U FITNESS CENTRU

RASPORED NASTAVE TZK-A U FITNESS CENTRU

Objavljeno: 4. siječanj 2013. u 18:26
Vup.hr : RASPORED NASTAVE TZK-A U FITNESS CENTRU

RASPORED NASTAVE TZK-A U FITNESS CENTRU

Objavljeno: 4. siječanj 2013. u 18:26
Vup.hr : Konzultacije kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Konzultacije kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 30. prosinac 2012. u 15:07
Vup.hr : OBAVIJEST TZK

OBAVIJEST TZK

Objavljeno: 17. prosinac 2012. u 10:11
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 17. prosinac 2012. u 10:07
Vup.hr : OBAVIJEST

OBAVIJEST

Objavljeno: 12. prosinac 2012. u 13:19
Vup.hr : Obavijest studentima 2 godine

Obavijest studentima 2 godine

Objavljeno: 10. prosinac 2012. u 19:48
Vup.hr : Odgoda predavanja

Odgoda predavanja

Objavljeno: 10. prosinac 2012. u 18:32
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 5. prosinac 2012. u 12:09
Vup.hr : PREDAVANJA IZ KOLEGIJA OSNOVE SOCIOLOGIJE

PREDAVANJA IZ KOLEGIJA OSNOVE SOCIOLOGIJE

Objavljeno: 4. prosinac 2012. u 11:23
Vup.hr : OBAVIJEST

OBAVIJEST

Objavljeno: 30. studeni 2012. u 15:33
Vup.hr : Predavanja iz kolegija Tehnologija vina II

Predavanja iz kolegija Tehnologija vina II

Objavljeno: 27. studeni 2012. u 14:40
Vup.hr : OBAVIJEST

OBAVIJEST

Objavljeno: 23. studeni 2012. u 12:03
Vup.hr : Predavanja iz predmeta Organizacije i upravljanja

Predavanja iz predmeta Organizacije i upravljanja

Objavljeno: 13. studeni 2012. u 9:23
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 8. studeni 2012. u 17:30
Vup.hr : VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

VAŽNA OBAVIJEST (Tjelesna i zdravstvena kultura)

Objavljeno: 29. listopad 2012. u 10:23
Vup.hr : NOVI TERMINI NASTAVE IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

NOVI TERMINI NASTAVE IZ TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

Objavljeno: 16. listopad 2012. u 14:13
Vup.hr : POPIS GRUPA ZA TJELESNU I ZDRAVSTVENU KULTURU (1.god.)

POPIS GRUPA ZA TJELESNU I ZDRAVSTVENU KULTURU (1.god.)

Objavljeno: 11. listopad 2012. u 13:30
Vup.hr : Raspored predavanja

Raspored predavanja

Objavljeno: 28. rujan 2012. u 14:03
Vup.hr : Usmeni ispiti kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Usmeni ispiti kod dr.sc. Katarine Potnik Galić

Objavljeno: 25. rujan 2012. u 14:05
Vup.hr : Termin ispita iz kolegija Primjena računala

Termin ispita iz kolegija Primjena računala

Objavljeno: 19. rujan 2012. u 15:39
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod dr.sc. B. Pisker

Odgoda konzultacija kod dr.sc. B. Pisker

Objavljeno: 18. rujan 2012. u 12:01
Vup.hr : Službena spriječenost mr.sc.Maria Haka

Službena spriječenost mr.sc.Maria Haka

Objavljeno: 21. kolovoz 2012. u 10:29
Službena spriječenost mr.sc.Maria Haka
Službena spriječenost mr.sc.Maria Haka
Vup.hr : Obavijest

Obavijest

Objavljeno: 20. kolovoz 2012. u 11:37
Vup.hr : Termin ispita iz kolegija Primjena računala

Termin ispita iz kolegija Primjena računala

Objavljeno: 26. lipanj 2012. u 14:40
Vup.hr : Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Odgoda konzultacija kod Vesne Vulić, prof.

Objavljeno: 21. lipanj 2012. u 11:01
Konzultacije kod Vesne Vulić, prof. neće se održati u terminu 27. lipnja, 2012. Za sve informacije obratite se na vvulic@vup.hr
Konzultacije kod Vesne Vulić, prof. neće se održati u terminu 27. lipnja, 2012. Za sve informacije obratite se na vvulic@vup.hr
Vup.hr : RASPORED GRUPA NA ISPITU IZ PRIMJENE RAČUNALA

RASPORED GRUPA NA ISPITU IZ PRIMJENE RAČUNALA

Objavljeno: 14. lipanj 2012. u 8:58
Vup.hr : Nadoknada predavanja iz kolegija Fiziologija bilja

Nadoknada predavanja iz kolegija Fiziologija bilja

Objavljeno: 4. lipanj 2012. u 12:01
Vup.hr : 2. kolokvij iz kolegija Botanika

2. kolokvij iz kolegija Botanika

Objavljeno: 4. lipanj 2012. u 9:42
Vup.hr : Obavijest TZK II.

Obavijest TZK II.

Objavljeno: 29. svibanj 2012. u 12:22
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura II.

Tjelesna i zdravstvena kultura II.

Objavljeno: 22. svibanj 2012. u 7:15
Vup.hr : 1. kolokvij iz kolegija "Troškovi i kalkulacije"

1. kolokvij iz kolegija "Troškovi i kalkulacije"

Objavljeno: 21. svibanj 2012. u 10:52
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Botanika

Odgoda predavanja iz kolegija Botanika

Objavljeno: 16. svibanj 2012. u 9:52
Vup.hr : Prijave za kolokvij iz kolegija Engleski jezik II

Prijave za kolokvij iz kolegija Engleski jezik II

Objavljeno: 25. travanj 2012. u 9:46
Vup.hr : Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Odrada nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture II.

Objavljeno: 16. travanj 2012. u 20:03
Vup.hr : Važna obavijest

Važna obavijest

Objavljeno: 4. travanj 2012. u 13:53
Vup.hr : Odgoda predavanja iz kolegija Fiziologija bilja

Odgoda predavanja iz kolegija Fiziologija bilja

Objavljeno: 30. ožujak 2012. u 12:56
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura

Tjelesna i zdravstvena kultura

Objavljeno: 22. ožujak 2012. u 10:28
"Papučki jaglaci" studenti koji nisu ostvarili pravo na potpis iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura ( za zimski semestar) i studenti stručnog studija: Računovodstvo i Trgovina (grupa G1,G3 i G4) koji nisu ispunili svoju obvezu dolaska po potpis za zimski semestar obvezni su
"Papučki jaglaci" studenti koji nisu ostvarili pravo na potpis iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura ( za zimski semestar) i studenti stručnog studija: Računovodstvo i Trgovina (grupa G1,G3 i G4) koji nisu ispunili svoju obvezu dolaska po potpis za zimski semestar obvezni su
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura I.

Tjelesna i zdravstvena kultura I.

Objavljeno: 20. ožujak 2012. u 15:30
U srijedu 21.03.2012. u 9:30 dijeliti će se potpisi iz navedenog kolegija
U srijedu 21.03.2012. u 9:30 dijeliti će se potpisi iz navedenog kolegija
Vup.hr : OBAVIJEST STUDENTIMA 1.god.

OBAVIJEST STUDENTIMA 1.god.

Objavljeno: 7. ožujak 2012. u 14:16
Odrada nastave iz kolegija Tjelesna i zdravstvena kultura II.
Odrada nastave iz kolegija Tjelesna i zdravstvena kultura II.
Vup.hr : Obavijest studentima 1.god.

Obavijest studentima 1.god.

Objavljeno: 5. ožujak 2012. u 9:08
Nastava iz predmeta Tjelesna i zdravstvena II. za 05. i 06.03.2012. se odgađa
Nastava iz predmeta Tjelesna i zdravstvena II. za 05. i 06.03.2012. se odgađa
Vup.hr : Nastava iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura II.

Nastava iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura II.

Objavljeno: 2. ožujak 2012. u 19:23
Vup.hr : KOLOKVIJ SOCIOLOGIJA I OSNOVE SOCIOLOGIJE

KOLOKVIJ SOCIOLOGIJA I OSNOVE SOCIOLOGIJE

Objavljeno: 30. siječanj 2012. u 9:43
Vup.hr : PROMJENA TERMINA 1. KOLOKVIJA IZ KEMIJE

PROMJENA TERMINA 1. KOLOKVIJA IZ KEMIJE

Objavljeno: 26. siječanj 2012. u 9:45
Vup.hr : Primjena računala i Osnove informatike

Primjena računala i Osnove informatike

Objavljeno: 30. studeni 2011. u 11:11
Vup.hr : Matematika- Kolokvij za izvanredne studente

Matematika- Kolokvij za izvanredne studente

Objavljeno: 30. studeni 2011. u 11:01
Vup.hr : Tjelesna i zdravstvena kultura

Tjelesna i zdravstvena kultura

Objavljeno: 30. studeni 2011. u 10:50
Vup.hr : Kolokvij Engleski jezik I. i III.

Kolokvij Engleski jezik I. i III.

Objavljeno: 30. studeni 2011. u 10:44
Vup.hr : Kemija

Kemija

Objavljeno: 30. studeni 2011. u 10:28
Vup.hr : Predavanja iz kolegija Organizacija i upravljanje

Predavanja iz kolegija Organizacija i upravljanje

Objavljeno: 17. studeni 2011. u 7:31
Vup.hr : Primjena računala

Primjena računala

Objavljeno: 10. studeni 2011. u 7:45
Vup.hr : Stručna praksa

Stručna praksa

Objavljeno: 8. studeni 2011. u 7:42